Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2016 Yılı Organizasyon Programı
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı Fleric tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrtalama 6 litreyle gitseekk iyi yakar yane olursa olsun benim min. 9 😂😂
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
sehitligi ziyaret etmek cok guzel olur gercekten, ama hava kosullarini goz onunde bulundurmali..
Bir yorum yaz:
-
Aslı ORHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonvoy nereye biz orayaaa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Konvoy nereye biz orayaaa
Bir yorum yaz:
-
Şehitliğe gidiceksek feribota gerek kalmayacak. Bursa tarafından gelenler icin feribot mecburi istdan gelmek istemezlerse eger.
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen bencede günübirlik çok daha iyi olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiGüzel olur ama havalar patlamadan gitmek lazım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Beni takip ederseniz 2,5 saatte sehitlikdeyiz malum radarları biliyorum)
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSabah 6 da çıksak 10 da orda oluruz hiç durmadan,akşam da 6 da çıksak 10 da İstanbul'da oluruz.Orasi icin 8 saat yeter bence.
Bir yorum yaz:
-
Sabah 6 da çıksak 10 da orda oluruz hiç durmadan,akşam da 6 da çıksak 10 da İstanbul'da oluruz.Orasi icin 8 saat yeter bence.
Bir yorum yaz:
-
Canakkale sehitlik turu hala yapabiliriz bence bu arada gunubirlik gidilip donulebilir mi Canakkaleye?
Bir yorum yaz:
-
Canakkale Sehitlik turu ne zaman yapariz ? Havalarda guzel ramazanda sonra yapsak mesafede kisa)
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
™34 FU 8144 ™
Bir yorum yaz:
-
O tarz ozel gunlerde cok kalabalik olur, sahsi fikrim normal bir gunde daha rahat bir sekilde ziyaret etmek olur Atamizi
Bir yorum yaz:
-
Anitkabir gezisini 23 nisan'da organize edelim diyorum Ankara'da uyesi olarak. Hem Ankara'da uye sayimiz artti. 23 nisan da ulusal bi bayram olarak Anitkabir'de hem Ata'ya ziyaret hemde gorsel bi solen olur. Tabi takdir sizlerin
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: