Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Geleneksel Bursa Bulusmasi Vol.III /// 15.11.2015
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Evet arkadaslar bu onemli, konvoyda bulunacal olan herkes, "zello" telsiz uygulamasini telefonuna indirsin ve MCTR BURSA KONVOYU kanalina katilsin ki iletisim halinde guvenli bir konvoy olsun..
-
-
Biz malesef gelemiyoruz surpriz bi sinav cikti pazar 12.30a 😞 simdiden iyi eglenceler herkese
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnadolu yakasindan yola cikicak biri iletisime gecebilir mi 0530 408 27 29 numaram
Arkadaslar anadolu yakasinda ters olmayanlar icin IETT Bostanci Iskelenin orda bulusuyoruz saat en gec 07.35de cikilmasi lazim 8 15e yetismek icin.
Iletisim icin benimle irtibata gecebilirsiniz. Evi Pendige daha yakin olanlar ile direkt olarak feribotta gorusuruz
Bir yorum yaz:
-
Aslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı göstervayyy canınaaa nekadar da güzel bir org
siz adama mini aldırırsınız
iyi eğlenceler şimdiden uzun zamandır forumu takip edemediğm için şimdi haberim oldu bundan sonrakilere yancı gelirim
Bir yorum yaz:
-
vayyy canınaaa nekadar da güzel bir org
siz adama mini aldırırsınız
iyi eğlenceler şimdiden uzun zamandır forumu takip edemediğm için şimdi haberim oldu bundan sonrakilere yancı gelirim
Bir yorum yaz:
-
Anadolu yakasindan yola cikicak biri iletisime gecebilir mi 0530 408 27 29 numaram
Bir yorum yaz:
-
Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Çok kıskandım demiştim di mi? Valla nefismiş 😛
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Çok kıskandım demiştim di mi? Valla nefismiş 😛
Bir yorum yaz:
-
Aslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDG Sen gel cumartesiden bi arap sukru yapalim sonra bursa iskembecisine gidelim full sarmisakli iskembeyi gomelim ertesi gun kimse yanimiza yaklasamasin 😁😂😂
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
@alienlove hazirlan :P
Bir yorum yaz:
-
NDG Sen gel cumartesiden bi arap sukru yapalim sonra bursa iskembecisine gidelim full sarmisakli iskembeyi gomelim ertesi gun kimse yanimiza yaklasamasin 😁😂😂
Bir yorum yaz:
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba ,aranıza yeni katılmama rağmen güzel bir organizasyona benziyor , umarım en kısa zamanda İST içinde yaparsınız.
Forum kuralları gereği,üyelerimiz bölümünden kendinizi,garaj bölümündede aracınızı tanıtmanız gerekmektedir.
Bursa buluşmasınada bekleriz,keyifli forumlar...
Bir yorum yaz:
-
Merhaba ,aranıza yeni katılmama rağmen güzel bir organizasyona benziyor , umarım en kısa zamanda İST içinde yaparsınız.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya tamam pazar demek istedim
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: