Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
15 temmuz brunch bulusmasi fotograflarimiz
Çöküş
X
-
Bu arada gözler Haktan Keskin'i aradı ama o gene yoğundu sanırım.. Eee adam dolu ...
-
Arkadaşlar çok eğlenci bir organizasyon oldu.Tüm katılımcılara teşekkür ederim.Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.
Sıcaktan bende biraz etkilendim hatta ben normal zamanlarda bile bir insan ne kadar oksijene ihtiyaç duyuyorsa ben o kadar klimaya ihtiyaç duyarım
Bir yorum yaz:
-
Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha : D trafikte yakalarim bak :P Foto icin saol
Hiç bir foto İzmir'deki bu foto kadar güzel değil ama Gardaş
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abi, kendi mekinemi getirseydim daha fazla kareler çıkardı. Artık bir dahakineo olmasaydi bukadar foto olmazdi
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAsiri sicaga ragmen cok eglenceli bir gundu. Eski dostlari gormek yeni arkadaslarla tanismak keyif vericiydiaramiza karisan s2000 ci arkadaslardan sus plaka olan biraz apaci gibiydi ama cok iyi bir arkadasmis
kendisini severim, hatta tek fotosunu da ben cektim, en kisa zamanda tekrar gorusmek uzere..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abi, kendi mekinemi getirseydim daha fazla kareler çıkardı. Artık bir dahakine
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKemal resimler icin cok tesekkur ederiz guzel kareler olmus
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fatih V. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim aracın da fotosu her yerde maşallah, Sağol Kemal. Bunlar hep amele yanığı olduğun için oldu dime. Öyle olsun
Birkaç Kabriyo arkası yazıyla Küçük Emrah modeli yapayım ben de öyleyse:
Kabriyo'sun dediler kız vermediler.Ödünç araç dediler yol vermediler.
Üstsüzsün dediler fakir sandılar.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBenim aracın da fotosu her yerde maşallah, Sağol Kemal. Bunlar hep amele yanığı olduğun için oldu dime. Öyle olsun
Birkaç Kabriyo arkası yazıyla Küçük Emrah modeli yapayım ben de öyleyse:
Kabriyo'sun dediler kız vermediler.Ödünç araç dediler yol vermediler.
Üstsüzsün dediler fakir sandılar.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kemal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAsiri sicaga ragmen cok eglenceli bir gundu. Eski dostlari gormek yeni arkadaslarla tanismak keyif vericiydiaramiza karisan s2000 ci arkadaslardan sus plaka olan biraz apaci gibiydi ama cok iyi bir arkadasmis
kendisini severim, hatta tek fotosunu da ben cektim, en kisa zamanda tekrar gorusmek uzere..
Bir yorum yaz:
-
Asiri sicaga ragmen cok eglenceli bir gundu. Eski dostlari gormek yeni arkadaslarla tanismak keyif vericiydiaramiza karisan s2000 ci arkadaslardan sus plaka olan biraz apaci gibiydi ama cok iyi bir arkadasmis
Bir yorum yaz:
-
kaçmaması gereken bir buluşma olmuş. hasta minici olarak kaçırdığıma baya üzüldüm.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHer ne kadar inanılmaz kısa da olsa cok guzeldi benim icin. Umarım en kısa zaman da tekrar bir araya geliriz.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: