Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
15 temmuz brunch bulusmasi fotograflarimiz
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdikeşke orda olabilseymişimbi minici olarak acaip üzüldüm.. ama fotoları merakla bekliorum
-
Kekutinin kast ettigi light erkek ben oluyorum sanirimdadun tum gun beraberdik aksam onurcanlara mangala git sabah gel e ulu manitu kizdi biraz
gelen herkeze tesekurler guzel bir bulusma oldu bidahakine daha serin bi organizasyon lutfen
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGelen herkese tesekkurler, gercekten cok guzel bir gundu sicak disinda1 fotosunu cekmisiniz aracin allah razi olsun :P
Bir yorum yaz:
-
varyaa instagram'a milyon tane fotograf koyuyorum #miniclubtr hastag'i ekleyerek bi tanri kulu miniclubtr uyesi like ermez mi vay arkadas vay .. bunlar yol su elektrik olarak donecek
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
-
Gelenlere tskler eskı dostları gorduk yenı arkadaslarla tanıstık guzel bır bulusmaydı ...
Bir yorum yaz:
-
Cok keyifli bir bulusmaydi . Katilimin yuksek oldugunu gormekte bizler icin mutluluk vericiydi . Ayaklariniza saglik
Bir yorum yaz:
-
ben yine fotograf ekleyemiyorum bana mi kasti var bu tapatalkin?
ya da cok mu iyi fotograf cekmisim de forum bile kaldiramiyor :P
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
-
Misafir cevap verdiherşey çoook gzldi emeğinize sağlık
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiEski MINIci dostları tekrar görmek ve yeni yeni arkadaşlarla tanışmak güzeldi.
MINI sevgisiyle bir kat daha ısınan bu güzel pazar günü için herkese teşekkürler.
Bir yorum yaz:
-
Cenneten bi gun olmus bir suru miniyle... Yapanlarin ellerine saglik
Bir yorum yaz:
-
yarın sirketten yukliycem fiberle 1 mbit uploadla olmuyor 5 mbit sirket
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: