Öncelikle katkıda bulunan dostlarımıza teşekkür ederiz minklerin yüzünde gülümseme bırkmamıza desteklerinden dolayı. Çok güzel başlayan bi sabahtı çok güzel devam etti minik kardeşlerimizi sevindirdik. Yeni katılan arkadaslarla tanışma açısındanda güzel bir gündü çok eğlendim çok zevk aldım orada olmaktan, bursadan gelen ablamıza ve eşinede teşekkür ederiz güzel sohbet ettik özellikle çocuklara çizmiş olduğu kazalı araba resmi müthişti Doa da tekerleklerinden alev çıkaran araba resmi ile güne noktayı koymuş oldu
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
28.12.2014 // Rahmi Koç Müzesi + Kasımpaşa Kimsesiz Çocuklar Yuvası Ziyareti
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle katkıda bulunan dostlarımıza teşekkür ederiz minklerin yüzünde gülümseme bırkmamıza desteklerinden dolayı. Çok güzel başlayan bi sabahtı çok güzel devam etti minik kardeşlerimizi sevindirdik. Yeni katılan arkadaslarla tanışma açısındanda güzel bir gündü çok eğlendim çok zevk aldım orada olmaktan, bursadan gelen ablamıza ve eşinede teşekkür ederiz güzel sohbet ettik özellikle çocuklara çizmiş olduğu kazalı araba resmi müthişti Doa da tekerleklerinden alev çıkaran araba resmi ile güne noktayı koymuş oldu
Yorum Yap
-
Oncelikle; Muze ve kahvalti organizasyonumuzda emegi gecen Dims ve Doa'ya tesekkurlerimi sunarim.. katilan herkesin ayagina saglik...
Ote yandan, yurt yardim kampanyamiza katilan ve bugun ziyaret gerceklestiren tum uyelerimize tek tek tesekkur ederim.. Yureginize saglik..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Buluşmaya tekrar gelemediğim için çok üzüldüm resimleri görünce ama sağlık her zaman daha öne çıkıyor.Arkadaşımın babasının durumu gittikçe iyiye gidiyor inşallah o düzelsin de diğer etkinliklerde buluşuruz.Su 16 şubat gelsede ehliyetimi geri alsam aracımda geriye gelse
Dip not:siz siz olun alkollü araç kullanmayın
Yorum Yap
-
Sizinle gene çok keyifli bir organizasyon oldu Minik ailem, herkesin eline emeğine sağlık. Aramıza yeni katılan Arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz (kahve ve tngrn tanışamadıklarım da varsa affola) güzel işlerde tekrar görüşmek dileğiyle...Hepinizi çok seviyoruz👍😘
Sent from my iPhone using Tapatalk34 NL 2551 "KUBİ"
Yorum Yap
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSizinle gene çok keyifli bir organizasyon oldu Minik ailem, herkesin eline emeğine sağlık. Aramıza yeni katılan Arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz (kahve ve tngrn tanışamadıklarım da varsa affola) güzel işlerde tekrar görüşmek dileğiyle...Hepinizi çok seviyoruz👍😘
Sent from my iPhone using Tapatalk1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Aslı tngrn tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz de tekrar hosbulduk diyelim...gercekten keyif aldigimiz ve birbirinden guzel insanlarin birarada oldugu bir zaman gecirdik...bir sonraki organizasyonu dort gozle bekliyoruz
Yorum Yap
-
Aslı tngrn tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOlmaz mi? Her daim: D
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFlyerlar kargoya verilmek uzere hazirlandi tahminen yarin elinizde olur.1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
Yorum Yap