Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Ilk bulusma tarihimiz 15 temmuz 2012

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ben Shell'in orda 11de mi bekliyim?
    Bir de Çağlayan + 3 geliyor.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Cuma günü göze laser yaptırıcam bir ağrı sızı olmazsa pazar gelirim bende arkadaşlar.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Liste gunceldir.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    BuBu -1
    Bulushmaya malesef katilamicam. Size iyi eylenceler MCTR.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ahaha valla Yesilyurtta gormiyim o zaman arabanı ctesi pazar sakla
    yeşilyurta çok fazla gidiyorum daha cumartesi akşamı ordaydım. Ben geliym o zmn

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    R56, r53 ve CM olarak buluşmada hizmetinizdeyiz

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Özel Sebeblerden Dolayı Pazar Günü Şehir Dışında Olacağım için Gelemeyeceğim....
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    valla bana da haftasonu biyerlere kaçalım , bak bu ramazandan önce son çıkış diye çok fena baskı var ama direneceğim inş
    Onla alakalı değil şehir dışına çıkmak zorundayım biletim ve transferlerim ayarlandı dün sana anlatamadım bir dahakine inşallah
    Ahaha valla Yesilyurtta gormiyim o zaman arabanı ctesi pazar sakla

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cem sana dun dedim gelmezsen bozusuruz diye kararı sen ver

Onla alakalı değil şehir dışına çıkmak zorundayım biletim ve transferlerim ayarlandı dün sana anlatamadım bir dahakine inşallah

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Özel Sebeblerden Dolayı Pazar Günü Şehir Dışında Olacağım için Gelemeyeceğim....
    Cem sana dun dedim gelmezsen bozusuruz diye kararı sen ver

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    valla bana da haftasonu biyerlere kaçalım , bak bu ramazandan önce son çıkış diye çok fena baskı var ama direneceğim inş
    Talha valla anlamam biz de tutuyoruz kendimizi bulusalım bulusalım deyip son gun yan cizenlere ayrı bir guzellik dusunuyorum gazabıma ugramayın sonra

Bir yorum yaz:

• Yasin Mavi
    yanıtladı
    Bu akşam şehir dışınsa çıkıyorum hafta sonuda ist. olamayacağım için buluşmaya gelemiyorum Dost Meclisine duyurulur.

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    Özel sebebler nedir?

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    nereye ula baskan

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    wishman sana her yol paris rahat adamsin Haktan'cima da her yol istanbul olacak hem admin ol hem gelme oldu pasam derler dubaiden istanbula dondugunde PS oynamaktan disari cikmadi adam yua!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Ahh NDG sagol, kendimi bir an kosullari cok uygun biri gibi hissettim. Ama o kadar da degil. Soyle degistireyim 'gec kalmisligimi hizla kapatmaya calisiyorum'. Ben cok yazdigimdan olsa gerek yoksa cok daha Paris'ler vardir aramizda. :-)

P.S: Bu mesaj kesinlikle bir serzenis degildir. Yanlizca kendimi yargiliyorum. Ilginc bir isim oldugu icin cok farkli geliyor size olabilir.

Hadi cumleleri neseyle bitirelim. Bulbulu koymuslar altin kafese, yinede vatanim demis. IYI HAFTASONLARI hepimize...

Wishdegitman

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X