Ben Shell'in orda 11de mi bekliyim?
Bir de Çağlayan + 3 geliyor.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ilk bulusma tarihimiz 15 temmuz 2012
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdi
-
Misafir cevap verdiCuma günü göze laser yaptırıcam bir ağrı sızı olmazsa pazar gelirim bende arkadaşlar.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBuBu -1
Bulushmaya malesef katilamicam. Size iyi eylenceler MCTR.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhaha valla Yesilyurtta gormiyim o zaman arabanı ctesi pazar sakla
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖzel Sebeblerden Dolayı Pazar Günü Şehir Dışında Olacağım için Gelemeyeceğim....Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla bana da haftasonu biyerlere kaçalım , bak bu ramazandan önce son çıkış diye çok fena baskı var ama direneceğim inşAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnla alakalı değil şehir dışına çıkmak zorundayım biletim ve transferlerim ayarlandı dün sana anlatamadım bir dahakine inşallah
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCem sana dun dedim gelmezsen bozusuruz diye kararı sen ver
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖzel Sebeblerden Dolayı Pazar Günü Şehir Dışında Olacağım için Gelemeyeceğim....
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla bana da haftasonu biyerlere kaçalım , bak bu ramazandan önce son çıkış diye çok fena baskı var ama direneceğim inş
Bir yorum yaz:
-
Bu akşam şehir dışınsa çıkıyorum hafta sonuda ist. olamayacağım için buluşmaya gelemiyorum Dost Meclisine duyurulur.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖzel Sebeblerden Dolayı Pazar Günü Şehir Dışında Olacağım için Gelemeyeceğim....
Bir yorum yaz:
-
valla bana da haftasonu biyerlere kaçalım , bak bu ramazandan önce son çıkış diye çok fena baskı var ama direneceğim inş
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Özel Sebeblerden Dolayı Pazar Günü Şehir Dışında Olacağım için Gelemeyeceğim....
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishman sana her yol paris rahat adamsinHaktan'cima da her yol istanbul olacak hem admin ol hem gelme oldu pasam derler dubaiden istanbula dondugunde PS oynamaktan disari cikmadi adam yua!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
P.S: Bu mesaj kesinlikle bir serzenis degildir. Yanlizca kendimi yargiliyorum. Ilginc bir isim oldugu icin cok farkli geliyor size olabilir.
Hadi cumleleri neseyle bitirelim. Bulbulu koymuslar altin kafese, yinede vatanim demis.IYI HAFTASONLARI hepimize...
Wishdegitman
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: