herkese merhaba havalar dahada soğumadan paintball organizasyonuna ne dersiniz? Bahçeşehir Üniverstesi extremesport klübünün öncülük ettiği paintball organizasyonuna Mctr'yi davet ediyorlar beraber 29 kasım da polonezköy'de 20 vs 20 ya da 30 vs 30 (kişi sayısına göre değişebilir) bir kapışma yapılacaktır tabiki mangal partisiz olmaz=) kendine güvenen mini tutkunlarının katılmasını ve bu katılımla bahcesehirdeki mini sahiplerini aramıza katmayı planlıyorum organizasyon hakkındaki fikirleriniz için şimdiden teşşekkürler
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Paintball Etkinliği
Çöküş
X
-
Paintball baya keyifli olurdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Aslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı gösterherkese merhaba havalar dahada soğumadan paintball organizasyonuna ne dersiniz? Bahçeşehir Üniverstesi extremesport klübünün öncülük ettiği paintball organizasyonuna Mctr'yi davet ediyorlar beraber 29 kasım da polonezköy'de 20 vs 20 ya da 30 vs 30 (kişi sayısına göre değişebilir) bir kapışma yapılacaktır tabiki mangal partisiz olmaz=) kendine güvenen mini tutkunlarının katılmasını ve bu katılımla bahcesehirdeki mini sahiplerini aramıza katmayı planlıyorum organizasyon hakkındaki fikirleriniz için şimdiden teşşekkürler
Yorum Yap
-
Aslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı gösterherkese merhaba havalar dahada soğumadan paintball organizasyonuna ne dersiniz? Bahçeşehir Üniverstesi extremesport klübünün öncülük ettiği paintball organizasyonuna Mctr'yi davet ediyorlar beraber 29 kasım da polonezköy'de 20 vs 20 ya da 30 vs 30 (kişi sayısına göre değişebilir) bir kapışma yapılacaktır tabiki mangal partisiz olmaz=) kendine güvenen mini tutkunlarının katılmasını ve bu katılımla bahcesehirdeki mini sahiplerini aramıza katmayı planlıyorum organizasyon hakkındaki fikirleriniz için şimdiden teşşekkürler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
Yorum Yap