Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
8. Geleneksel MCTR Halısaha Maçı // 02.10.2014
Çöküş
X
-
bayramdan sonraki hafta gelmek isterim ve sonrasında her hafta gelmeye çalışırım.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGenelde her hafta oynayacak şekilde ayarlamaya çalışıyoruz maçlarımız denk gelirseniz seviniriz.
Bir yorum yaz:
-
döner dönmez en kötü seyirci olarak katılacağım halı saha aktivitelerine
Bir yorum yaz:
-
[SIZE=2]başkan en son 400bin dolar degerindeydi yalnız haksızlık var bu işte
[/SIZE]
Bir yorum yaz:
-
Genelde her hafta oynayacak şekilde ayarlamaya çalışıyoruz maçlarımız denk gelirseniz seviniriz.Aslı mkrc tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelamlar,
Bende oynamak isterim ama o tarihte İstanbul'da olmayacağım. Bir sonraki maça gelebilirim eğer uygunsa?
Bir yorum yaz:
-
Beni seyirci listesine benim yerime gokhanuzn u yazalm
futbol sahalari benden 2-3 ay mahrum kalicak 😀 seyircilere estetik kafa golleri izlettiremicz 😄😄😄😄
Batuhan Aydoğdu
Bir yorum yaz:
-
Selamlar,
Bende oynamak isterim ama o tarihte İstanbul'da olmayacağım. Bir sonraki maça gelebilirim eğer uygunsa?
Bir yorum yaz:
-
Güncelledim kardeşimAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaz benide ya, oynariz heralde
Uzun zmndir bacagimi kipirdatmiyorum
Görüşürüz ...
Bir yorum yaz:
-
teşekkürler....Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFarklı yeteneklerde farklı kilolarda bir çok oyuncumuz mevcuttur
Katılmak isterseniz ekleyebilirim sizi de hemen ..
Bir yorum yaz:
-
Yapacak bir şey yok, rıdvan gibi oldun vallaAslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaz beni derdim ama malum jubile yaptık
artık seyirci olarak yaz 
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: