Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
8. Geleneksel MCTR Halısaha Maçı // 02.10.2014
Çöküş
X
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]Üzülerek söylüyorum perşembe günü ne yazık ki ben olmayacagim maçta. Başkanım kalan açıklamayı yapar diye umuyorum.[/SIZE]
Aynen ben gerekli açıklamalarda bulunurum sen aksatma o işi
Yorum Yap
-
şirketten mini arayışında olan bir eleman var bizim ama ( her hafta maç yapar..) uygunsa getirebilirim?Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet arkadaşlar son bir kişi lazım futbolumla büyülerim diyen varsa iste er meydanı
sigpic
R60 Countryman D / 34 BF 9050
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Buradan bir arkadaşımız çıkmazsa yarına aksam üzerine kadar alalım o kardeşimizide minileride bir arada görünce araç bakışıda hızlanır.Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşirketten mini arayışında olan bir eleman var bizim ama ( her hafta maç yapar..) uygunsa getirebilirim?
Yorum Yap
-
ya bizim şirketten mini araç arayışında olan bir eleman var siteyede araba almadan üye olamıyor..Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet arkadaşlar son bir kişi lazım futbolumla büyülerim diyen varsa iste er meydanı
Eğer ok , uygun derseniz ( her hafta maç yapar..) arkadaşı getirebilirim?? Ya da son dakikaya kadar öncelik ne ise ona göre sizden haber bekleyelim...
NOT: Bu arada beni sormaksızın her hafta maça yazabilirsiniz
sigpic
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
tamamdır o zaman sıkıntı yok , top sizdeAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuradan bir arkadaşımız çıkmazsa yarına aksam üzerine kadar alalım o kardeşimizide minileride bir arada görünce araç bakışıda hızlanır.

Arkadaşın adı Salih..
ama dediğin ve dediğim gibi öncelik ne ise o..
tşk bu arada
sigpic
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Önceliği buradaki dostlarımıza veriyoruz ama eksik kalırsa ve sizlerin arkadaşlarıda katılmak isterlerse memnuniyetle listeye ekleyebiliyoruz. Önceki mesajda yazdığım gibi yarın bu saatlere kadar bekleyelim son boşlul dolmazsa onuda dahil ederiz seve seveAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya bizim şirketten mini araç arayışında olan bir eleman var siteyede araba almadan üye olamıyor..
Eğer ok , uygun derseniz ( her hafta maç yapar..) arkadaşı getirebilirim?? Ya da son dakikaya kadar öncelik ne ise ona göre sizden haber bekleyelim...
NOT: Bu arada beni sormaksızın her hafta maça yazabilirsiniz
Yorum Yap
-
son beş mesajımız aynı olmuşAslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya ben 50 defa aynı şeyi yazmışım
kusura bakmayın..
Yorum Yap
-
Sağlık olsunAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterson beş mesajımız aynı olmuş

sigpic
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
madem açık var yaz beni başkan gitmeden son bi kez görüşmüş oluruz..Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterson beş mesajımız aynı olmuş
sigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Sen dedinya gidiyorum yoğum yazmadik ondan ozaman kapatiyorum listeyiAslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermadem açık var yaz beni başkan gitmeden son bi kez görüşmüş oluruz..
Yorum Yap
-
Baktım 5 numara göz kırpıyor dedim sosa'sız olmaz. Kapat gitsinAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen dedinya gidiyorum yoğum yazmadik ondan ozaman kapatiyorum listeyi
sigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap

Yorum Yap