Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
8. Geleneksel MCTR Halısaha Maçı // 02.10.2014
Çöküş
X
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]Üzülerek söylüyorum perşembe günü ne yazık ki ben olmayacagim maçta. Başkanım kalan açıklamayı yapar diye umuyorum.[/SIZE]
Aynen ben gerekli açıklamalarda bulunurum sen aksatma o işi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet arkadaşlar son bir kişi lazım futbolumla büyülerim diyen varsa iste er meydanısigpic
R60 Countryman D / 34 BF 9050
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşirketten mini arayışında olan bir eleman var bizim ama ( her hafta maç yapar..) uygunsa getirebilirim?
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet arkadaşlar son bir kişi lazım futbolumla büyülerim diyen varsa iste er meydanı
Eğer ok , uygun derseniz ( her hafta maç yapar..) arkadaşı getirebilirim?? Ya da son dakikaya kadar öncelik ne ise ona göre sizden haber bekleyelim...
NOT: Bu arada beni sormaksızın her hafta maça yazabilirsinizsigpic
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuradan bir arkadaşımız çıkmazsa yarına aksam üzerine kadar alalım o kardeşimizide minileride bir arada görünce araç bakışıda hızlanır.
Arkadaşın adı Salih..
ama dediğin ve dediğim gibi öncelik ne ise o..
tşk bu aradasigpic
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya bizim şirketten mini araç arayışında olan bir eleman var siteyede araba almadan üye olamıyor..
Eğer ok , uygun derseniz ( her hafta maç yapar..) arkadaşı getirebilirim?? Ya da son dakikaya kadar öncelik ne ise ona göre sizden haber bekleyelim...
NOT: Bu arada beni sormaksızın her hafta maça yazabilirsiniz
Yorum Yap
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya ben 50 defa aynı şeyi yazmışım kusura bakmayın..
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterson beş mesajımız aynı olmuşsigpic
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterson beş mesajımız aynı olmuşsigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermadem açık var yaz beni başkan gitmeden son bi kez görüşmüş oluruz..
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen dedinya gidiyorum yoğum yazmadik ondan ozaman kapatiyorum listeyisigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
Yorum Yap