Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19-20 Eylül 2014 - Çifte düğün vaaar :) / #MCTRBursa
Abi ben de cok istiyodum hem turgay abinin hem senin yaninda olmak valla.. Benim dugune biraz daha var ama
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu işler hiç belli olmuyor be bundan bi kaç ay önce Turgay da böyle bişiler söylüyodu şimdi benden 1 gün önce evleniyor 18 Eylül'e topic görmeyelim de )
Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Bu işler hiç belli olmuyor be bundan bi kaç ay önce Turgay da böyle bişiler söylüyodu şimdi benden 1 gün önce evleniyor 18 Eylül'e topic görmeyelim de )
Araba kullanıyodum yazamadım, aynı cümleleri sarf edecektim:
Bu işler hiç belli olmuyor be bundan bi kaç ay önce Hakan da böyle bişiler söylüyodu şindi benden 1 gün sonra evleniyor 18 Eylül'e topic görmeyelim de ) hatta sarf ettim bile ))
Turgay ve Hakan,
Ikinize de mutluluklar dilerim. Bir aksilik olmaz ise yanınızda olmaya çalışacağız.
Ps. Turgay teklifimi bi daha düşün Osmanlı sikkesi yok ama diğerini iyi düşün ))
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Turgay ve Hakan,
Ikinize de mutluluklar dilerim. Bir aksilik olmaz ise yanınızda olmaya çalışacağız.
Ps. Turgay teklifimi bi daha düşün Osmanlı sikkesi yok ama diğerini iyi düşün ))
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Turgay ve Hakan,
Yorum Yap