Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Biz MINIlerinizi yıkadık :) (Bursa)
Çöküş
X
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin uzerinde olmamış bir de arabanın uzerinde gorelim
HahhahHahahaha yorumlar superAslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkanı dön Orhancım, bide öle bakalım
))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Arkanı dön Orhancım, bide öle bakalım
))
Bir yorum yaz:
-
Senin uzerinde olmamış bir de arabanın uzerinde gorelimAslı JohnCooperWorks tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Black line stoplarima merhaba diyin abilerim
Bir yorum yaz:
-

Black line stoplarima merhaba diyin abilerim
Bir yorum yaz:
-
Sana ozel mesaj geldiginde yukarda bildirimlerin uzerinde uyari cikarAslı JohnCooperWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamamdir abi haklisin ya bn forumda yeniyim ozel mesajlara nerden bakabilirim
Bir yorum yaz:
-
Tamamdir abi haklisin ya bn forumda yeniyim ozel mesajlara nerden bakabilirimAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBlackline lar inanilmaz degistiricek arabayi zaten, bende once onlari tak sonra seridi dusun
Bir yorum yaz:
-
Blackline lar inanilmaz degistiricek arabayi zaten, bende once onlari tak sonra seridi dusunAslı JohnCooperWorks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoga abi benim araba beyaz 1 haftaya blackline stoplarimda geliyor birde siyah far aldimmi tam olucak yanlarda siyah serit fena durmaz ya
Bir yorum yaz:
-
Doga abi benim araba beyaz 1 haftaya blackline stoplarimda geliyor birde siyah far aldimmi tam olucak yanlarda siyah serit fena durmaz ya
Bir yorum yaz:
-
Hic şüphem yokAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSakasina diyorum zaten ya
ben yapmam ama 
Bir yorum yaz:
-
Sakasina diyorum zaten yaAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi farklı olmayı seviyorum ben yaaa
Benim mininin aynisindan bir tane daha yok (stickerlarim ve rengimle birlikte) ama stickerlari cikartirsam sırf benim evimin civarında 2 tane copy var
ayırt edici bir özelliğimiz olsun
ben yapmam ama 
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahahaha
bence yapmayin yazik edersiniz 
Abi farklı olmayı seviyorum ben yaaa
Benim mininin aynisindan bir tane daha yok (stickerlarim ve rengimle birlikte) ama stickerlari cikartirsam sırf benim evimin civarında 2 tane copy var
ayırt edici bir özelliğimiz olsun
Bir yorum yaz:
-
HahahahahahaAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla düşünmedim degil ozelden mesaj at kardesim forum seride karşı
Simdi duyarlarsa seni vazgecirirler
bence yapmayin yazik edersiniz 
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: