Aslı Musty tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
11 HAziran çarşamba İZMİR.
Çöküş
X
-
Tamam Murat abi, sana radarlari haber veririmAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTemmuz'da arkali onlu gideriz beraber ha?
Yorum Yap
-
Bekleriz murat beyAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTemmuz'da arkali onlu gideriz beraber ha?
O süratlere çıkmadığından arkadaş radara gerek kalmaz .Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam Murat abi, sana radarlari haber veririm
Yorum Yap
-
BAlığı yer kaçarımAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben raki balik'a varim
nişana
Yorum Yap
-
Ahaha o kaçsın ben kalırımAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben raki balik'a varim
Yorum Yap
-
Tehlikeli sularda dolaşıyorsun reisAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTemmuz'da arkali onlu gideriz beraber ha?
Yorum Yap
-
Mustafa abeey habeer et mutlaka geldiginde nevizade yapariz bi aksamindaAslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWalla cok isterdim Gokhan, biz sabahtan aksama kadar toplanti sonrasinda da is yemegi vs. yuzunden disari adim atamiyoruz
Ama daha sonra arac ile gelecegim gezmek icin o zaman insallah.
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Kalmayan?Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhaha o kaçsın ben kalırım

HK @ Tapatalk
Yorum Yap
-
Dan Bilzeryan mı ? Hemen şundan sipariş vereyim o zaman. Wishhayalkırıklıgıman olmasın.Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence Yigit kesin katilmali...
Avartar resminden ona bir 'Dan Bilzeryan' havasi yakistiriyorum, bakalim gorelim...
Wishman

AZ 4191R56 - 4191
Yorum Yap
-
KesinlikleAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMustafa abeey habeer et mutlaka geldiginde nevizade yapariz bi aksaminda
Yorum Yap
-
Manisa'da bulusalimAslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet Gökhan başkan ile hayırlısı ile sabaha karşı yola çıkıyoruz ilgilenenlere duyrulur
Yorum Yap

Yorum Yap