Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Fly cam video shooting day
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini de yazcakmiyizzz
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBunun icin tavaninda MINI yazan bir MINI mi bulmak gerekiyo?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi diil amca
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
-
Tabiiki MINI'ler le MINI yazmaliyiz. Ben GIO'a atifta bulunmustum. Bir hos seda....
P.S: Swiss'cim lutfen sol kisimda kisisel bilgilerinin gozuken kismindaki yas bolumunu dolduruver... Sen de de Daywax sende de... Vurun mazluma...
Ne guzel olur.
Drone trafigin olmadigi yol boyunca butun konvoyu ceker, daha sonra onceden bulunmus buyukce bir alana ilk MINI den itibaren 'MINI' yazisini tamamlayacak sekilde park olunur.... Tabii bunun icin daha onceden calisma gerekir. Yada daha sonra ham video makyajlanarakta olabilir...
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTabiiki MINI'ler le MINI yazmaliyiz. Ben GIO'a atifta bulunmustum. Bir hos seda....
P.S: Swiss'cim lutfen sol kisimda kisisel bilgilerinin gozuken kismindaki yas bolumunu dolduruver... Sen de de Daywax sende de... Vurun mazluma...
Ne guzel olur.
Drone trafigin olmadigi yol boyunca butun konvoyu ceker, daha sonra onceden bulunmus buyukce bir alana ilk MINI den itibaren 'MINI' yazisini tamamlayacak sekilde park olunur.... Tabii bunun icin daha onceden calisma gerekir. Yada daha sonra ham video makyajlanarakta olabilir...
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖle bire 2.5 hesaplarsak wishin ruh yaşı 1 asır dan fazla
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBitmez ona bişi olmaz
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Ulen ne guzel toparlamistim konuyu... Bak n'apmissiniz!
Cabuk eski haline getirin...
Hayir sonra butun suc benim ustume kaliyo... Biliyom oyle oluyo hep.....
MINI = Bu hesapla her duz cizgi icin 5 Mini dusunsek, egik cizgiler icinde 3 diyelim. (6x5)+ (3x3)= 39 MINI ile bu isi cozeriz. Toplanmicak rakam degil.
Duzelttim. Swiss senin yuzunden 'veto'++ yicem.
WishdallasinakurbanmanEn son düzenleyen WISHMAN; 28-06-14, 13:43.
Yorum Yap
Yorum Yap