Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MCTR Yaza Merhaba Buluşması 25.05.2014

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Fotolar da servis ettigin etler gibi cok cok iyi kubra!! Etlerin pisirilmesinde emegi gecen mangal insanlarina da cok tesekkurler, ellerinize saglik. Keyifli bi bulusma oldu, katilan herkese tesekkurler. Biralarda ates ediyo walla

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!

Yorum Yap

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!

Yorum Yap

Ne mutlu sizlere, tebrikler hepinize. Bu yaz hic bitmesin bu sene.... :-)

Yorum Yap

Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Tesekkurler herkese benimle bi at binmeye gelmediniz ama bi dahaki sefere ciftlikte dere kenarinda guzel bi sofra kurdurucam size, mangal filan dediniz bende yapmayi seviosunuz sandim hazir yapilmisi istemezsiniz diye onermedim ama giderken yola da dikkat ettim izzet hasat olurmus belediye yollari bitirince kismet artik

34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"
          Vallahi her sey icin tesekkur ederiz ayrica da ellerinize saglik giderken grubun en arkasindan bilerek geldim toparlamak amaciyla resimlerde normal olarak yokum
          En son düzenleyen ARENIMO; 26-05-14, 02:24.

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Yemisiz diyeti diyette neymis

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
            Aaaa yeni gordum bunu!!!!
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Burc benim titlei alacak gibi gorunuyor. Katilan tum mctr fertlerine tesekkurler pedallariniza saglik

Kubraaa ben gelirim at binmeyee bayila bayila hehehe ama su donemi bi atlatmam lazim aney+finaller beni fazla gerdi bu ara hepsi son bulsun at binmeyee gideekk
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Ne mutlu sizlere, tebrikler hepinize. Bu yaz hic bitmesin bu sene.... :-)
                Yaz dedigin buz gibi malt 'in sahlandigi mevsim, oh mis, gunduzler uzun olur, geceler hakkini vererek gecer, amaaaan bugun olmasa haftaya yapariz edasi hakim olur bunyelere. Sonra kisin isincam, gozluk camim bugulandi, paltom nerde, eldivenimin tekini kaybettim derdide yok.

Yaz agustos gibidir, yazmak mevsimlerin hikayesi wishman efendi... Oyle uzak darbe memleketlerinden emir buyurmayla olmuyo yazin bitmemesi. Senin icin cayir cayir yanan bi turlu sogumayan laptoptan anlasilan bi mevsim olmasin yaz. Biliyosun hepimiz gunes enerjisi ile calisiyoz, bataryayi bitirmeden don memlekete, yuzecek cok deniz, guneslenecek bisuru sezlong, ekspertizi yapilacak bisuru gunesten yanmis deri var!!

Yorum Yap

bendekiler de bunlar
                  Eklenen Dosyalar

Yorum Yap

Organizasyon için ön ayak olan Burç başta olmak üzere katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.Keyifli bir pazar geçirmişiniz kıskandım katılamadım çünkü epey bi zamandır hafta sonları devam eden bir kursum var ve nerdeyse tüm günümü alıyo sonunada geldik artık bikaç haftam kaldı Diğer buluşmalarımızda aranıda olmayı 4 gözle bekliyorum
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Guzel bir bulusmaydi burc basta olmak uzere gelen herkese teskkurler evrim senin de ellerine saglik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Evrim ellerine sağlık güzel resimler için İzzeti de nutmamışsın ayrıca teşekkür ederim

Yorum Yap

İzzet unutulurmu
                          Eline saglik evrim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                          doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                          2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                          3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                          4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                          5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                          6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                          7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                          8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                          X