Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
18 Mayis 2014 - Pazar Hayirli bir is icin Bursa'ya gidiyoruz :)
Yani siz Mudanya Vapuru ile gezerken birileri sizing icin ayarlanmis olan park yerindeki MINI'lerinizin ustune evlilik teklifini yerlestirecek ve siz geri dondugunuzde 'Mustakbel Esin' bu senaryo ile karsilasacak?
Dogru mu?
Yani siz Mudanya Vapuru ile gezerken birileri sizing icin ayarlanmis olan park yerindeki MINI'lerinizin ustune evlilik teklifini yerlestirecek ve siz geri dondugunuzde 'Mustakbel Esin' bu senaryo ile karsilasacak?
Dogru mu?
Wishman
Abi bu vapur sabit otel ve restaurant, biz otururken araçlar hareket edip yazıyı oluşturacak, bende güvertede teklifi yapacağım, ama seninkide süper fikir
Abi bu vapur sabit otel ve restaurant, biz otururken araçlar hareket edip yazıyı oluşturacak, bende güvertede teklifi yapacağım, ama seninkide süper fikir
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Photo'lari bekliyoruz... Basarilar...
P.S: Her zaman solenir, 'Bu gece bir kere daha dusun!' :-) (MINI'yi satip eve girme teklifinie 'hayir' ceken kac mustakbel olabilir ki? Cevap ortada! Ama iste bole solenir durur.))
Turgay abi bu organizasyona katilamadigim icin cok uzgunum, ancak bu hafta ici 2. kez dayi oldum ve bebegimiz pazar gunu taburcu olup eve geliyor. Bizde evde onu karsiliyor olacagiz. İyi haberleri ve guzel fotograflari bekliyorum. Simdiden tebrik ederim
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Turgay abi bu organizasyona katilamadigim icin cok uzgunum, ancak bu hafta ici 2. kez dayi oldum ve bebegimiz pazar gunu taburcu olup eve geliyor. Bizde evde onu karsiliyor olacagiz. İyi haberleri ve guzel fotograflari bekliyorum. Simdiden tebrik ederim
Çok sağol abi, gelmeniz önemli değil varlığınız yeter, iyi dileklerin için teşekkür ederim, ben de sizi tebrik ederim dayıcım
Yorum Yap