Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

18 Mayis 2014 - Pazar Hayirli bir is icin Bursa'ya gidiyoruz :)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Cok guzel, umarim daha da katilimci alirizda Esra'yi MINI ile gark ederiz. Bence extradan kalpler filan yaptirt ki son anda gelen arkadaslarin MINI'lerine onlari koyarsin.

Nazli'nin eline de bir buket kirmizi gul yaptirt, MINI'lerdeki yaziyi okuduktan sonra buketi senin alip Esra'ya vermen gerekiyor!

Photo'cuyu da unutma... Cok guzel olacagini hayal ediyorum...

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Cok guzel, umarim daha da katilimci alirizda Esra'yi MINI ile gark ederiz. Bence extradan kalpler filan yaptirt ki son anda gelen arkadaslarin MINI'lerine onlari koyarsin.

Nazli'nin eline de bir buket kirmizi gul yaptirt, MINI'lerdeki yaziyi okuduktan sonra buketi senin alip Esra'ya vermen gerekiyor!

Photo'cuyu da unutma... Cok guzel olacagini hayal ediyorum...

Wishman
      2 Profesyonel fotoğrafçı var şu an Evrim gelmeyecek galiba, onun fotoğraflarını çok beğeniyorum ama olmayacak galiba, kırmızı gül demetini bilmiyordum çok iyi oldu abi bu söylediğin... Tecrübeli abimlerin deneyimlerine ihtiyacım var...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        2 Profesyonel fotoğrafçı var şu an Evrim gelmeyecek galiba, onun fotoğraflarını çok beğeniyorum ama olmayacak galiba, kırmızı gül demetini bilmiyordum çok iyi oldu abi bu söylediğin... Tecrübeli abimlerin deneyimlerine ihtiyacım var...

Evrim dugune supriz yapar... Simdiki acilis digger arkadaslar yeter... Tabiiki cicek olmali... Ahh su kadinlar, cicek olmassa bu is tamam sayilmaz. Kesinlikle kulak arkasi yapma bunu... Ciddiyim.

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Evrim dugune supriz yapar... Simdiki acilis digger arkadaslar yeter... Tabiiki cicek olmali... Ahh su kadinlar, cicek olmassa bu is tamam sayilmaz. Kesinlikle kulak arkasi yapma bunu... Ciddiyim.
          Tamamdır abi aklımda

Yorum Yap

Çok gelmek istiyordum moskovadan yeni geldim .Cuma günü tekrar yurt dışına çıkmam gerekiyor arkadaşlar. Turgay mutluluklar diliyorum. Şansın bol olsun.
            sigpic

Yorum Yap

Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Çok gelmek istiyordum moskovadan yeni geldim .Cuma günü tekrar yurt dışına çıkmam gerekiyor arkadaşlar. Turgay mutluluklar diliyorum. Şansın bol olsun.
              Çok teşekkür ederim, gelmiş kadar oldunuz

Yorum Yap

Gelebilmek sizlerle de tanışmak isterdim fakat bende bu haftasonu istanbulda olacağım..

Hayırlı uğurlu olsun inş.

Yorum Yap

Aslı iamozan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Gelebilmek sizlerle de tanışmak isterdim fakat bende bu haftasonu istanbulda olacağım..

Hayırlı uğurlu olsun inş.
                  Ozan selamlar Ctesi günleri Maslak Sanayi AYN Autoda oluyoruz tanısmak istersen bekleriz.
                  LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Herkese merhaba, katılamayacak olsanız da cevap yazanlara çok teşekkür ederim. Organizasyonu 19 mayıs tatili veya özel sebeplerle katılımsızlık nedeni ile Yerel bir buluşma haline çevirdik, Bursa dışından gelmeyi planlayan varsa inşallah başka sefere, yaklaşık 12-13 araba ile elimizden geleni yapacağız. Herkese fikir, görüş ve tecrübelerini paylaştıkları için teşekkür ederim.

Yorum Yap

Arkadaşlar Merhaba ,

Bursa konusundaki gezintimize malesef iş hususundaki sebeplerinden katılamıyoruz

Özür dilerim.

Şimdiden herkese iyi eğlenceler ve HAYIRLI OLSUN .. / /
                      sigpic
                      R60 Countryman D / 34 BF 9050
                      R56 Cooper'S / 34 GVC 76

Yorum Yap

Yer ve zaman netleşirse bende katilabilirim.
                        16 EP 262 - 16 EP 999

Yorum Yap

Özkan bey bursadan mısınız, şehirdışı mı?

Yorum Yap

Planın son şekli;
                            Saat 10.00 Çekirge yolu Vamtes'te kahvaltı için buluşuyoruz. Otoparkta 10-15 araçlık yerimiz hazır. Otopark ücretsiz, açık büfe kahvaltı 20 TL. Kahvaltı sonrası şehir turu ve turumuz esnasında istediğimiz bir yerde(büyük ihtimalle FSM Bulvarında) çay-kahve molası yapıyoruz. Bundan sonra Mudanya istikametine devam ediyoruz. Mudanyada 15-18 saatleri arasında Mudanya Otantik Restaurantta sadece bizim için ayarlanmış olan ön güvertede biz bize olacağımız bölümde yerimizi alıyoruz. Burda fiks menüler 60-75 TL arasındadır. Fakat fiks menü mecburiyetimiz yoktur. Alakart olarak yiyecek veya sadece içecek servisi de alabiliriz. Burda araçlarımız ile yapacağımız organizasyon için yazı ve diğer materyaller hazırlanmıştır. Umarım herkesin keyif alacağı müthiş bir gün olur.

Yorum Yap

Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Planın son şekli;
                              Saat 10.00 Çekirge yolu Vamtes'te kahvaltı için buluşuyoruz. Otoparkta 10-15 araçlık yerimiz hazır. Otopark ücretsiz, açık büfe kahvaltı 20 TL. Kahvaltı sonrası şehir turu ve turumuz esnasında istediğimiz bir yerde(büyük ihtimalle FSM Bulvarında) çay-kahve molası yapıyoruz. Bundan sonra Mudanya istikametine devam ediyoruz. Mudanyada 15-18 saatleri arasında Mudanya Otantik Restaurantta sadece bizim için ayarlanmış olan ön güvertede biz bize olacağımız bölümde yerimizi alıyoruz. Burda fiks menüler 60-75 TL arasındadır. Fakat fiks menü mecburiyetimiz yoktur. Alakart olarak yiyecek veya sadece içecek servisi de alabiliriz. Burda araçlarımız ile yapacağımız organizasyon için yazı ve diğer materyaller hazırlanmıştır. Umarım herkesin keyif alacağı müthiş bir gün olur.

Planlama süper kardeşim bu özel günü paylaşacağımız için çok mutluyuz.

Yorum Yap

Bu planda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler.. Bütün gününü bana ayıran mustafa (mootregint) arkadaşıma, dakikalarca telefonla konuştuğumuz hakan (minicaravan) ve eşi ayşeye, tek tek fikir veren Orhan, Burak, Deniz ve adını yazamadığım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Umarım çok güzel bir gün olur

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X