simdiden kesin cevap vermem zor ama musait olursam iki adim yer ben de gelirim, minisiz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
18 Mayis 2014 - Pazar Hayirli bir is icin Bursa'ya gidiyoruz :)
Çöküş
X
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı göster😞 kambersiz dugun cocuklu tombulsuz teklif olmaz derdim ama 3 gunu firsat bilip kacamak ihtimali var ama olmazsa sabah ilk ben feribota binerim simdiden tebrikler😉
34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese merhaba,
Hepinizin bildigi uzere 19 Mayis MCTR'nin dogum gunu nasil bir kutlama yapsak derken ortaya guzel fikirler cikti.. ama ne yazikki 19 Mayis bu sene Pazartesi gunune denk geliyor. Bizde 18 Mayista biseyler yapalim dedik.
Bursa Organizasyon Sorumlumuz 16CPR31 Turgay'in Kiz arkadasina evlenme teklifi etmek istedigini ve kiz arkadasinin da MINIci oldugunu ogrendik!
Hem 2.yasimizi kutlamak hemde romantik evlenme teklifine seferber olmak adina 18 Mayis sabahi Pendik IDO iskelesinden Yalova'ya gecerek Bursa'ya gidiyoruz
Organizasyon programini ilerleyen gunlerde netlestirip fotograflar ile paylasacagiz.
Feribot Detaylari :
-Gidis:
18.05.2014 - 08:15 : 68TL ECO - Arac
-Donus:
18.05.2014 - 20.15 : 68TL ECO - Arac
Katilimcilar
- Alienlove
- NDG (~)
- kekuti (~)
- 16CPR31
- Dennis
- copperscem
- minicaravan
- Orhan
- MoonRegint
- brk_clk
- minibursa
- Guvenc
Yorum Yap
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrganizasyon komitesi ile beyin fırtınası
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese selaam!!!
Yorum Yap
-
Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel bir gündü, organizasyon ön hazırlıkları başladı istanbul ve İzmirden katılacak arkadaşları güzel bir bursa gezisi ve damak keyfi bekliyor
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDamak keyfini one cikartin biraz, Izmir'liler bole tava geliyor. :-)
Yorum Yap
-
Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDamak keyfi konusunda çok güzel planlar var bu etkinlik kaçmaz
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDamak keyfini one cikartin biraz, Izmir'liler bole tava geliyor. :-)
Yorum Yap
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelen izmirli yok abi maalesef, en azından biri (haktan) gelseydi de diğerleri pişman olaydı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap