Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
18 Mayis 2014 - Pazar Hayirli bir is icin Bursa'ya gidiyoruz :)
Çöküş
X
-
Keşke bi MCTR yazabilsekAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArtik yeni katilan MINI'lerle imza bile atarsin cumlenin sonuna! :-)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Artik yeni katilan MINI'lerle imza bile atarsin cumlenin sonuna! :-)Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok sevindim yarın görüşmek üzere
Bir yorum yaz:
-
Çok sağol abi, gelmeniz önemli değil varlığınız yeter, iyi dileklerin için teşekkür ederim, ben de sizi tebrik ederim dayıcımAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTurgay abi bu organizasyona katilamadigim icin cok uzgunum, ancak bu hafta ici 2. kez dayi oldum ve bebegimiz pazar gunu taburcu olup eve geliyor. Bizde evde onu karsiliyor olacagiz. İyi haberleri ve guzel fotograflari bekliyorum. Simdiden tebrik ederim
Bir yorum yaz:
-
Çok sevindim yarın görüşmek üzereAslı ozkanyalcin tarafından gönderilmiş Mesajı göster+4 ve 2 mını ile bizide listeye eklemeyi unutmayın

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Çok güzel yarın bekliyoruzAslı ozkanyalcin tarafından gönderilmiş Mesajı göster+4 ve 2 mını ile bizide listeye eklemeyi unutmayın

Bir yorum yaz:
-
Turgay abi bu organizasyona katilamadigim icin cok uzgunum, ancak bu hafta ici 2. kez dayi oldum ve bebegimiz pazar gunu taburcu olup eve geliyor. Bizde evde onu karsiliyor olacagiz. İyi haberleri ve guzel fotograflari bekliyorum. Simdiden tebrik ederim
Bir yorum yaz:
-
+4 ve 2 mını ile bizide listeye eklemeyi unutmayın

Bir yorum yaz:
-
Kulaga cok güzel gelior fakat erzurumdan oraya gelmem zaten bir gün
Damat a başarılar hayırlı uğurlu olsun
Bir yorum yaz:
-
Bursadan katılıyorum
Bir yorum yaz:
-
Photo'lari bekliyoruz... Basarilar...Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bu vapur sabit otel ve restaurant, biz otururken araçlar hareket edip yazıyı oluşturacak, bende güvertede teklifi yapacağım, ama seninkide süper fikir
P.S: Her zaman solenir, 'Bu gece bir kere daha dusun!' :-) (MINI'yi satip eve girme teklifinie 'hayir' ceken kac mustakbel olabilir ki? Cevap ortada! Ama iste bole solenir durur.))
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Abi bu vapur sabit otel ve restaurant, biz otururken araçlar hareket edip yazıyı oluşturacak, bende güvertede teklifi yapacağım, ama seninkide süper fikirAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYani siz Mudanya Vapuru ile gezerken birileri sizing icin ayarlanmis olan park yerindeki MINI'lerinizin ustune evlilik teklifini yerlestirecek ve siz geri dondugunuzde 'Mustakbel Esin' bu senaryo ile karsilasacak?
Dogru mu?
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Yani siz Mudanya Vapuru ile gezerken birileri sizing icin ayarlanmis olan park yerindeki MINI'lerinizin ustune evlilik teklifini yerlestirecek ve siz geri dondugunuzde 'Mustakbel Esin' bu senaryo ile karsilasacak?
Dogru mu?
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Bu planda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler.. Bütün gününü bana ayıran mustafa (mootregint) arkadaşıma, dakikalarca telefonla konuştuğumuz hakan (minicaravan) ve eşi ayşeye, tek tek fikir veren Orhan, Burak, Deniz ve adını yazamadığım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Umarım çok güzel bir gün olur
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: