Turgay;
Malum bizde katilamiyoruz mecburiyetten ama bir an once katilimci listesini gorup icin icin kiskanmak icin sabirsizlaniyorum.
Keske olabilseydik orada...
Guzel bir teklif olacagini ve hic unutulmayacagini dusunuyorum.
Haydi arkadaslar Turgay arkadasimiza azicik yardim. Hic unutulmayacak bir katki yapacaksiniz.
Turgay sende simdiden Bursa'dan kesin katilan arkadaslarin (bu sefer MINI adedi onemli cunku MINI'leri kullanacagiz.) listesini doksen ve MINI'lerin ustune tam olarak ne yazmak istedigini bizimle paylassan sanirim yardimci olmak isteyen arkadaslar artacaktir.
Hadi bir el atin su ise MCTR.
P.S: Ben benim pankarta 'Seni Seviyorum, Bu hayati seninle paylasmak istiyorum, Benimle Evlenirmisin?' yazmistim! Cok mu uzun?
Wishman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
18 Mayis 2014 - Pazar Hayirli bir is icin Bursa'ya gidiyoruz :)
Çöküş
X
-
Sağol abi teşekkür ederim, size iyi eğlencelerAslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen kesin olarak yokum, Ankara'dan abimler geliyor, yeğenler Cooper'la gezicez diye söylenip duruyor aylardır, BT'yi onlara vereceğim
Size iyi eğlenceler, şansın bol olsun Turgay, şimdiden mutluluklarr
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ben kesin olarak yokum, Ankara'dan abimler geliyor, yeğenler Cooper'la gezicez diye söylenip duruyor aylardır, BT'yi onlara vereceğim
Size iyi eğlenceler, şansın bol olsun Turgay, şimdiden mutluluklarr
Bir yorum yaz:
-
grubumuza yeni üye olan Bursalı arkadaşlar da gelmek istediklerini söylemişlerdi, teyit alıp onları da listeye dahil edebiliriz.
Bir yorum yaz:
-
Organizasyona sayılı günler kaldı havalarda görünüşe bakılırsa harika olacak
İstanbul, İzmir ve Eskişehirden gelecek misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız.
Müsait olup, Bursa organizasyonuna gelecek arkadaşlar listeye isimlerini yazdırırlarsa, organizasyon hazırlıkları ve rezervasyonlar açısından harika olur.
Bir yorum yaz:
-
Hobbareeyy.. Istanbul tayfasi piletleri aldi mi alanlardan bir confirm bekliyorum
Bir yorum yaz:
-
Yarın mekan fotoları hazır olacak inşallah
Bir yorum yaz:
-
Konu editleseydiniz yahu herseyi devletten beklemeyin ahahahahAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi dk bi dk.. Ben gelecegimi soyledim diye hatirliyorum?
Olm Admin'in de msglari mi siliniyo burda? Ne bicim forumsunuz?
)
Yaz abicim beni +1
HK @ iPad Air using Tapatalk HD
adminiinn yetkisiz yetkilinin konusuna yetkisimi yok editlemeye
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla izmir 325 km saygı duyarım kararlarına fakat 100 kmlik eskişehirden bile ses yok, manzaraları beğenmediyseniz başka alternatifler de var
Gunser beey suan rusyada ne zaman donecek acabaa
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiHerseyi devletten beklemeyin yazin ben ne adamlar gordum geliorm deyip gelmeyen geliorum derse gelir haktan admin ben inaniyorum.umarim itinide getirirAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa ne ekliycem onu gelene kadar inanmam
Bir yorum yaz:
-
Ya ne ekliycem onu gelene kadar inanmamAslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdmini listeye bile eklemiyorlar pes
Bir yorum yaz:
-
Admini listeye bile eklemiyorlar pesAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi dk bi dk.. Ben gelecegimi soyledim diye hatirliyorum?
)
Yaz abicim beni +1
Bir yorum yaz:
-
Bi dk bi dk.. Ben gelecegimi soyledim diye hatirliyorum?Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelen izmirli yok abi maalesef, en azından biri (haktan) gelseydi de diğerleri pişman olaydı
)
Yaz abicim beni +1
Bir yorum yaz:
-
Valla izmir 325 km saygı duyarım kararlarına fakat 100 kmlik eskişehirden bile ses yok, manzaraları beğenmediyseniz başka alternatifler de varAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bi izmiri topliiim bi saniye

Bir yorum yaz:
-
Ben bi izmiri topliiim bi saniyeAslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelen izmirli yok abi maalesef, en azından biri (haktan) gelseydi de diğerleri pişman olaydı
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: