Cumartesiye denk gelmesi süper oldu ya
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
F56 - Tanitim / Borusan Oto Istinye
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCumartesiye denk gelmesi süper oldu ya
Wandettaman...
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam sen 'Mazlum' sun Admin'im ama al artik bir Cumartesi izin bea... Yada yarat kendine bir izin.,. Koca Admin adam....
Wandettaman...
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi isyerinde marabayiz
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstertabii ki gelebiliyorsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterS&S Motors'a mı sattın Tutku ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Katılacak arkadaşlar nerede olacaklarsa yazarlarsa kımı nerede beklemelıyız bılinsin arkadaslar
MEsela ataköyde olacaklar yazarsa bu taraflardan katılacakları bellı ederız ve bos yere gelecek varmı acaba diye beklenmez bu diğer buluşma noktaları içinde yapılırsa sağlıklı olurayrıca saatlerede mutlak uyarsak dahada güzel olur
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKatılacak arkadaşlar nerede olacaklarsa yazarlarsa kımı nerede beklemelıyız bılinsin arkadaslar
MEsela ataköyde olacaklar yazarsa bu taraflardan katılacakları bellı ederız ve bos yere gelecek varmı acaba diye beklenmez bu diğer buluşma noktaları içinde yapılırsa sağlıklı olurayrıca saatlerede mutlak uyarsak dahada güzel olursigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirdir geliomusun yoksaa
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKatılacak arkadaşlar nerede olacaklarsa yazarlarsa kımı nerede beklemelıyız bılinsin arkadaslar
MEsela ataköyde olacaklar yazarsa bu taraflardan katılacakları bellı ederız ve bos yere gelecek varmı acaba diye beklenmez bu diğer buluşma noktaları içinde yapılırsa sağlıklı olurayrıca saatlerede mutlak uyarsak dahada güzel olur
Yorum Yap
-
Aslı gcg tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZ.kuyuya ilk gelen ben miyim? Yoksa yanlis bir yerde mi bekliyorum
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap