Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Mart 2014 PAZAR / BRUNCH Ataköy Marina "Hardal"
Çöküş
X
-
...Eklenen Dosyalar- Brunch 'Hardal' (1).jpg (0, 64 görüntüleme)
- Brunch 'Hardal' (2).jpg (0, 64 görüntüleme)
- Brunch 'Hardal' (3).jpg (0, 64 görüntüleme)
- Brunch 'Hardal' (4).jpg (0, 65 görüntüleme)
- Brunch 'Hardal' (5).jpg (0, 65 görüntüleme)
- Brunch 'Hardal' (6).jpg (0, 66 görüntüleme)
- Brunch 'Hardal' (7).jpg (0, 65 görüntüleme)
- Brunch 'Hardal' (8).jpg (0, 65 görüntüleme)
- Brunch 'Hardal' (9).jpg (0, 65 görüntüleme)
- Brunch 'Hardal' (10).jpg (0, 65 görüntüleme)
[FONT=Tahoma]16 BRK 79[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster47 nolu postun ilk fotografı efsane olmus ben Burcun yerinde olsam kafayı yerdim harika cıkmıs eline saglık hepsi cok guzel Burak.
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarika fotograflaaaar ellerinize saglik Burak!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi[FONT=Tahoma]16 BRK 79[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIzzeti de cekmissin tesekkurler[FONT=Tahoma]16 BRK 79[/FONT]
Yorum Yap
-
4eva
Burak ellerinize saglik super kareler cikmis!!
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster47 nolu postun ilk fotografı efsane olmus ben Burcun yerinde olsam kafayı yerdim harika cıkmıs eline saglık hepsi cok guzel Burak.1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBurak ellerinize saglik super kareler cikmis!!
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..[FONT=Tahoma]16 BRK 79[/FONT]
Yorum Yap
-
4eva
Aslı brk_clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO kareler sarışın sayesinde güzelleşti abi
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanat gunesi o
Yorum Yap
Yorum Yap