Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Mart 2014 PAZAR / BRUNCH Ataköy Marina "Hardal"
Çöküş
X
-
Keyifli bir buluşmaydı. Gelen, gelmeyen emeği geçen herkese teşekkürler. Bir araçtan daha fotoğraf çekiyorlardı onları da paylaşırlar sanırım1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
Güzel buluşma olmuş, imrendim Cumartesi gecesi planladığım gibi bitmeyince Pazar günü gelemedim ama an be an takipteydim
Umarım şehir dışından gelen arkadaşlar memnun kalmışlardır, oradaki mükemmel ağırlanmamıza karşılık gelmeyi çok istiyordum ama işler planladığım gibi gitmedi, kusuruma bakmasınlar.
En yakın zamanda görüşmek dileğiyle
Yorum Yap
-
Aslı turanibo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGerçekten çok güzel bi organizasyon olmuş trafik kazası geçirmemiş olsam kesinlikle orda olmak isterdim.En kısa zamanda yapılacak buluşmalarda bende aranızda olmak istiyorum
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGecmis olsun sende birsey yok degil mi?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı turanibo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAllah razi olsun. Allaha sukur bende en ufak bi siyrik bile yok
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOk o zaman problem yok
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
Aslı turanibo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen oyle saglik oldugu surece herseyin yenisi yapilir
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvrim ve Cansu ellerinize saglik ama benim izzetimin gunahi ne hic cekmemissiniz 1 karede sans eseri cikmis hahaha
Yorum Yap
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterizzet mi? hahahahah
Yorum Yap
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterizzet mi? hahahahah
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa arkadas ben de izzet kim diyorum Allah cezanı verecek Aren isim mi koydun arabaya ya
Yorum Yap
Yorum Yap