Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Mart 2014 PAZAR / BRUNCH Ataköy Marina "Hardal"
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı brk_clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSon dk bi aksilik çıkmazsa bende geliyorum +1
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYazdim Burakcim!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[FONT=Tahoma]16 BRK 79[/FONT]
Yorum Yap
-
mehmetdeniz
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDönerinden somonuna isteğinize göre anında acık bufe manavından kesilmis rokasından maydanozuna kadar cok zengin bir acık bufeye sahip ve hemen hemen her pazar oradayım kesinlikle memnun kalırsınız. Park sorunu yok ama aracları vale parkediyor park yeri onlara ait, vale ücreti 10 tl bilginize.
34 HH 8854
Yorum Yap
-
Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVale mi bak bu kotu haber ben para versem ama benim arabami kullanmasa?
34 HH 8854
Yorum Yap
-
mehmetdeniz
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaren gözünün önünde oluyor ama söyleriz bize yer ayırır
34 HH 8854
Yorum Yap
-
Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster🙏 good new tesekkurler
34 HH 8854
Yorum Yap
-
4eva
Aslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVale mi bak bu kotu haber ben para versem ama benim arabami kullanmasa?
34 HH 8854
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
mehmetdeniz
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterParayi bana ver ben cekerim senin arabayi bro
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
34 HH 8854
Yorum Yap
-
4eva
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDönerinden somonuna isteğinize göre anında acık bufe manavından kesilmis rokasından maydanozuna kadar cok zengin bir acık bufeye sahip ve hemen hemen her pazar oradayım kesinlikle memnun kalırsınız. Park sorunu yok ama aracları vale parkediyor park yeri onlara ait, vale ücreti 10 tl bilginize.
Yorum Yap
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]buralara kadar gelmissiniz ben gelmezsem ayıp olur sanırım [/SIZE]
Yorum Yap
Yorum Yap