Banada +1 yazalim pls..
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Mart 2014 PAZAR / BRUNCH Ataköy Marina "Hardal"
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdi
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEveeeeett efendim gerekli duzenlemeler yapıldı konumuz Gunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
34 HH 8854
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen yokum o tarihte cok uzuldum su an
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiAslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBrunchlar pazar yapilmiyo mu ya neden bu sefer Cumartesi?
Calistigim icin gelemeyecegim maalesef, iyi eglenceler sizeAslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPazar olursa bizde çok mutlu oluruz cumartesi biraz sıkıntılı olabilirAslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCmrtsi calisiyoruz yau
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Eveeeeett efendim gerekli duzenlemeler yapıldı konumuz Gunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
Bir yorum yaz:
-
Burda bi yanlis anlasilma oldu arkadaslar konuyu pazar olarak duzeltecegiz kilitliyorum duzenlemesini yapip acacagiz
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHH is in!
34HH8854
Bir yorum yaz:
-
Pazar olursa bizde çok mutlu oluruz cumartesi biraz sıkıntılı olabilir
Bir yorum yaz:
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaz benide sayın ndg
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNazlı listeye Ergünüde eklermisin lütfen.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ps. Yuppileryuppisi Ergun geliyooooor
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Nazlı listeye Ergünüde eklermisin lütfen.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterListebasi olursam geliyorumTimsahlar gelecek dediler geldik
bu timsahlar bi harika dostuum!
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bu haftaiçi arabamın satılma durumu var, satılırsa Hakan (minicaravan) ile geleceğim, satılmazsa bana HGS falan lazımson dakika bir aksilik çıkmazsa ordayım
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: