Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
daha video youtube'a yüklenirken ofisi terk ettim.. dışarda işlerim vardı ve o yüzden foruma koyamadım diyodum ki, benden önce videom gelmiş, alen bey e teşekkürler
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
daha video youtube'a yüklenirken ofisi terk ettim.. dışarda işlerim vardı ve o yüzden foruma koyamadım diyodum ki, benden önce videom gelmiş, alen bey e teşekkürler
Mesajı göster
Çok güzel çalışma olmuş, Evrimcim ayrica Tuncay da cok guzel çekimler yapmış elinize sağlik
Mesajı göster
Hasta yatıyorum evde dün görür görmez dedim Evrim surpriz yapmıs Ellerinize saglık herzamanki gibi
Seni bu Rubicon hasta edio Alen. Ver sen onu bana, canindan kiymetlimi
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
emin ol Sarı civcivi ararsın Rubicon duruken ve arazide güzel sadece gerisi olmamıs Ama küçüklüğümden beri hayalimin Jeep idir o ayrı Baldıza söyliyim gezdirsin bizi yazın üstünü de cıkarırız
Yorum Yap