Kerem HH8854 iki kisilik oda pls.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ayvalık Yolculuğu Otel Rezervasyonu ve Detaylı Program (1-2 Şubat)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
mehmetdeniz
-
sizi yazdı Nazlı abi. otel için rezervasyonu bugün akşam yapacağız. Netleşmeyen arkadaşlarımız mevcut.
Yemek için ilk sayfa 2. mesajı güncelliyorum arkadaşlar.. Resimleri akşama ekleyeceğim..
Güzel bir menü çıkarttık, desteği için Serkan Abi (Swiss Hotelier) teşekkürler Umarım sende aramızda olursun1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göstersizi yazdı Nazlı abi. otel için rezervasyonu bugün akşam yapacağız. Netleşmeyen arkadaşlarımız mevcut.
Yemek için ilk sayfa 2. mesajı güncelliyorum arkadaşlar.. Resimleri akşama ekleyeceğim..
Güzel bir menü çıkarttık, desteği için Serkan Abi (Swiss Hotelier) teşekkürler Umarım sende aramızda olursunLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Evet arkadaşlar son durum itibari ile akşama kadar Kekuti kardeşimizle birlikte yoğun görüşmeler sonucunda sizlere elimizden geldiğince birşeyler hazırlamaya çalıştık. Naçizane benden de size hediye olarak orada olsam da olmasam da ufak bir fasıl ayarladık. Malumunuz rakı- balık- Ayvalık oldu mu konu ( ben her ne kadar çok sevmesem de ) fasılsız olmaz diye düşündüm ve kendince gecenize renk katmaya çalıştım. Bu arada Kekuti sigara içip içemeyeceğimizi sorduğu için yerel kolluk kuvvetlerinden o akşam için restoranın üst katında bizim için ayrılan yerde yer isek izin vermelerini rica ettim. Sigara işi de aradan çıkmış oldu. Ayrıca eğer imkan olur da katılabilir isem bnm otelde de güzel bir afterparty yapmayı düşünüyorum sizlere. Bu da bu programın son sürprizi olur inşallah. ( hava güzel olursa açıkhavada veya sahilde de olabilir ama soğuk olacaktır muhtemelen) ben katılamayacak olursam da sanki kendim eğlenecekmiş gibi uğraştım ve sizler eğlendikçe sanki ben eğleniyormuş gibi olacağım.
Sevgilerle.Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Abi emegine saglik. Cok tesekkurler hediyen icin Insallah aramizda olursun1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen bana bi total rakam söylesene ne kadara patlıyor )))
Wish
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMenu ve restaurant fiyatida bugun yazilacaktir. Ben duydum o fiyata o sunum gercekten cok iyi, yani ekonomik clv2lGI (senin nicki yazmak cok zor, kopyala yapistir gerekiyor.)
Wish1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaşlar bizim program bozuldu malesef katılamıyoruz. planda olmayan bir eğitim kitlediler, hafta sonu yalan oldu malesef.
kusura bakmayın tekrardan.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yorum Yap