Eyvallah kardeşim bileti alıcam ona göre..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ayvalık Yolculuğu Otel Rezervasyonu ve Detaylı Program (1-2 Şubat)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOK, bugün Nazlı'da konuşacak. Hem otel hem güzergah için. Güncellemeyi yapacağım.
Otel için de geri dönüş rica ederim sizden..[FONT=Tahoma]16 BRK 79[/FONT]
Yorum Yap
-
Bursa ekibi ile en iyi buluşma noktası minteks olabilir.
İstanbul ekibi Yalova üzerinden gelecek ise, Bursa girişinde Demiraş yol ayrımından çevre yoluna girerek, yol bitiminden İzmir yolu Balıkesir istikametine çıktıktan 100 metre kadar sonra sağ tarafta yer alan Bursa da Minteks olarak bilinen yerde buluşabiliriz. Mapi ekliyorum yinede karışık olduğunu düşünüyorsanız nilüferde rahat gelebileceğiniz bir yerde olabilir.
Eklenen Dosyalar
Yorum Yap
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBize de double oda lutfen, cok tesekkurler
Bu arada 2 adet restoran önerisi aldım, Cunda'da yaşayan arkadaşlarımdan.. Birisi Deniz, diğeri ise Körfez..
Körfez'de çalışanlar Deniz'den ayrılmaymış, yeni bir balıkçı ancak ikisininde lezzetinde farklılık yok dediler.. Resimler, mekan vs olarakta (30 kişi olduğumuzu da düşünürsek) Deniz'in mantıklı olabileceğini düşünüyorum.. İki tarafta Salaş, ancak çılgın bir sohbetle ortamı zaten ısıtırız Problem olacağını sanmıyorum.
İki restoranla da görüşüp hem pazarlık, hem yer anlamında konuşma yapacağım.
bilgilendirmeyi yapacağım.
İyi Günler..
p.s : Linkler aşağıdadır..
http://cundadeniz.com/
http://www.cundakorfezrestaurant.com/1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamamdır
Bu arada 2 adet restoran önerisi aldım, Cunda'da yaşayan arkadaşlarımdan.. Birisi Deniz, diğeri ise Körfez..
Körfez'de çalışanlar Deniz'den ayrılmaymış, yeni bir balıkçı ancak ikisininde lezzetinde farklılık yok dediler.. Resimler, mekan vs olarakta (30 kişi olduğumuzu da düşünürsek) Deniz'in mantıklı olabileceğini düşünüyorum.. İki tarafta Salaş, ancak çılgın bir sohbetle ortamı zaten ısıtırız Problem olacağını sanmıyorum.
İki restoranla da görüşüp hem pazarlık, hem yer anlamında konuşma yapacağım.
bilgilendirmeyi yapacağım.
İyi Günler..
p.s : Linkler aşağıdadır..
http://cundadeniz.com/
http://www.cundakorfezrestaurant.com/Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKerem iki restoranı da biliyorum. Bikaç sayfa önce gönderdiğim resim de körfez restoranın resmi idi. Onlar da bizim oteli bilirler zaten. Fiyat konusunda yardımcı olurum isterseniz. Zaten haftasonuna kadar cundadayım. Malum tadilat sezona hazırlık vs. İçin.
30+ kişiyiz, hatırlatayım..
Deniz, deniz kenarı diye cazip geliyor ama ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBurda olsam otel feda olsun olm size nolcak1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEveet..
Sayılı günler kaldı.
Oylama sonucunda, Istanbul'dan katılacak arkadaşlar için Pendik-Yalova istikameti öngörüldü. Biletlerimizi Pendik-Yalova hattından alabiliriz 1 Şubat sabahı için..
Yenikapı-Bandırma isteyen arkadaşlarımız bu kısımdan katılarak, sonrasında konvoya Susurluk'tan katılabilirler..
Dönüş içinde ekip Yalova üzerinden dönüş sağlanabilir, yine dileyen arkadaşlarımız Bandırma üzerinden Yenikapıya dönüş gerçekleştirebilirler.
Dolayısıyla öncelikle Gidiş Konvoyu için İsimleri aşağıya sıralıyorum.
Pendik - Yalova
- NDG
- Cem Eskiyurt & Burcu Bulak
- Anıl Emek
- Mehmet Deniz - Cansu Deniz
- Berna Karakaya & Baran Karakaya & Alen Ç.
- Kerem Yüksel
- Evrim Ergin
- Mert Sonad
- Doğa Yurttaş
- Anıl Aydın +1
- Ozan Balta
- Kubra Güllaç ve bıdıkları
- Tuncay Karaman ve Yengemiz
Katılanlarda belli olduğuna göre, artık rezervasyon ve oda sayısını netleştirmek adına, isimleri netleştirelim. Perşembe saat 12:00'de otelde rezervasyonları güncelleyeceğiz.
Excel tablosu hazırlayacağım. Ücret bilgileri aşağıdaki gibidir..
Bana telefon, SMS,Whatsapp, Email PM hertürlü ulaşabilirsiniz 0535 366 9595
Ayvalik Sarimsakli’da Çınar Hotel (http://www.ayvalikcinarhotel.com)
Single Oda - 90 TL
Double Oda - 100 TL
Akşam yemeğini Cunda'da planladık. Yer-Mekan ve fiyat bilgisi 22.01.2014 Çarşamba günü belli olacaktır. (Nedeni, en iyi yemek ve keyifli sohbeti nerede gerçekleştirebileceğimize dair bilgi toparlıyoruz..)
Ayvalık - Cunda arası gidiş için Shuttle kiralanacaktır. (Malum etkinlikte alkol tüketimi olacaktır) Fiyat bilgisi kişi başı olarak bölünecek ve otelde toplanılacaktır..
Katılımcılar
- Murat Sayaroglu - Wishman
- Anıl Emek - 4eva
- Nazlı Deniz Gül - NDG
- Kerem Yüksel - Kekuti
- Doğa Yurttaş – DOA29
- Mert Sonad – mertsonad
- Haktan Keskin – HAKTAN
- Berna Karakaya - Berna
- Baran Karakaya - brnx2
- Evrim Ergin - EvrimErgin
- Alen Cobanogulları - ALIENLOVE
- Turgay Uçar - 16cpr31 +1
- Mustafa Oksuzokyar - Musty
- Cem Eskiyurt - cooperscem
- Burcu Bulak - BuBu
- Ergun Salci - ErgunSalci
- Mehmet Deniz - mehmetdeniz
- Cansu Deniz - jansut
- Kübra Güllaç - minikubi+1
- Kaan Unal - kaanunal
- Murat yener - minimurat
- Hakan Ardic - minicaravan +1
- Deniz Vatansever DeNNiS +2
- Anil Aydin - ANL09 +1
- Ozan Balta - OzanBalta
- Burak Celik - brk_clk +1
- Tuncay Karaman - Tooncay +1
[ATTACH]3311[/ATTACH]
Bursa ekibiyle buluşmamızın en rahat nerede olacağı konusunda bilgilendirme rica ederim. Yalova üzeri geleceğimizden ötürü, Nilüfer'de buluşma noktası dersek sakıncası olur mu ? Yardımınızı rica ederiz..
Bursa & İstanbul buluştuktan sonra Susurluk'ta kahvaltı planımız olacaktır.. Burada hem tanışmayanlar kaynaşır, tanışanlarda özlem giderir Karın doyurma cabası..
Sonrasında zannediyorum 12.30 - 13.00 gibi Ayvalık'ta olacağız..
Şimdiden keyifli bir aktivite olması dileğiyle..
Kerem
Bursa ekibinden Hakan (minicaravan) ve ben de Bursa Çevreyolu bitişinden hemen sonra olan Minteksi öneriyoruz.
Burada Opet de bulunmaktadır. Ayrıca ihtiyaç molası da verilebilir.
Organizasyon giderek yaklaşıyor ve heyecan artıyor ))16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
Yorum Yap