Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ayvalık Yolculuğu Otel Rezervasyonu ve Detaylı Program (1-2 Şubat)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBize de double oda lutfen, cok tesekkurler
Bu arada 2 adet restoran önerisi aldım, Cunda'da yaşayan arkadaşlarımdan.. Birisi Deniz, diğeri ise Körfez..
Körfez'de çalışanlar Deniz'den ayrılmaymış, yeni bir balıkçı ancak ikisininde lezzetinde farklılık yok dediler.. Resimler, mekan vs olarakta (30 kişi olduğumuzu da düşünürsek) Deniz'in mantıklı olabileceğini düşünüyorum.. İki tarafta Salaş, ancak çılgın bir sohbetle ortamı zaten ısıtırızProblem olacağını sanmıyorum.
İki restoranla da görüşüp hem pazarlık, hem yer anlamında konuşma yapacağım.
bilgilendirmeyi yapacağım.
İyi Günler..
p.s : Linkler aşağıdadır..
http://cundadeniz.com/
http://www.cundakorfezrestaurant.com/
Bir yorum yaz:
-
Bu arada bende aldım bileti 7de pendikten yalovaya inşallah kaçırmayız
Bir yorum yaz:
-
Bursa ekibi ile en iyi buluşma noktası minteks olabilir.
İstanbul ekibi Yalova üzerinden gelecek ise, Bursa girişinde Demiraş yol ayrımından çevre yoluna girerek, yol bitiminden İzmir yolu Balıkesir istikametine çıktıktan 100 metre kadar sonra sağ tarafta yer alan Bursa da Minteks olarak bilinen yerde buluşabiliriz. Mapi ekliyorum yinede karışık olduğunu düşünüyorsanız nilüferde rahat gelebileceğiniz bir yerde olabilir.
Eklenen Dosyalar
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOK, bugün Nazlı'da konuşacak. Hem otel hem güzergah için. Güncellemeyi yapacağım.
Otel için de geri dönüş rica ederim sizden..
Bir yorum yaz:
-
Saat 7 de gemiye binicez iste direkt orda kapida bulusmamiz lazim 6.45 gibi
Bir yorum yaz:
-
Double room.. Bu arada cumartesi sabah herhangi bi buluşma saatimiz olucak mı? Ve bileti alan arkadaşlar saat 7ye aldılar sanırım pendikden?
Bir yorum yaz:
-
Aslı brk_clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBursa ekibiyle buluşma noktası için çevre yolu kullanılırsa Minteks mantıklı olur ama şehir içinden gelirseniz Nilüfer'de buluşulabilir
Otel için de geri dönüş rica ederim sizden..
Bir yorum yaz:
-
Bursa ekibiyle buluşma noktası için çevre yolu kullanılırsa Minteks mantıklı olur ama şehir içinden gelirseniz Nilüfer'de buluşulabilir
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAaa Alen sana en guzel cicekli boxer'imi hazirlamistim simdiden....
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiDouble oda
Bir yorum yaz:
-
Hava çooook güZel cunda da. İnşallah siz geldiğinizde de böyle güzel olur.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: