Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bizim takıma bi furkan yeterli olucaktır gördüğünüz gibi geliyoruz ama golcu sıkıntısı var
bak şimdi, polemik yaratır bu cumle
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yanlış mı abi takım olarak gayet iyiydik ilerde bi almeidamız olursa 10 numara takım olur zaten 6 kişiydik 1 kişilik yarimiz daha var. Bu arada takım kadrolarını bilmeden söyledim aklıma furkan geldiği için furkanla haluk benzer pivot santraforlar ikiside
Bizim takıma bi furkan yeterli olucaktır gördüğünüz gibi geliyoruz ama golcu sıkıntısı var
Gol sorunumuzu çözdük zaten furkana virüs bulaştırıp keremi ileriye sürdük gol sorununu çözdük sonrasında sis işi bozdu sisli kaleyi biz seçseydik bak neler olacaktı birde erkin usulsüzlük yaptı karşı takıma geçince efsane oldu birden
Gol sorunumuzu çözdük zaten furkana virüs bulaştırıp keremi ileriye sürdük gol sorununu çözdük sonrasında sis işi bozdu sisli kaleyi biz seçseydik bak neler olacaktı birde erkin usulsüzlük yaptı karşı takıma geçince efsane oldu birden
Eksik oynadik cok top cevirdik yorulduk sonra ustumuze geldiniz cigerli bi takim olsak farki acardik ama yat kalk baskan kalecinize dua et cocuk bu hafta efsane oldu kalede
Aslı batubility tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Eksik oynadik cok top cevirdik yorulduk sonra ustumuze geldiniz cigerli bi takim olsak farki acardik ama yat kalk baskan kalecinize dua et cocuk bu hafta efsane oldu kalede
34 BE 1968
Ulan ne efsane oldu kurtardığı top yok neyse ben cezasını çorbacıda kestim
Vay be demek hepsi komploymus transfer dönemi açık bi takas yapalım halukla yer degıselım
Yorum Yap