Ben kesin geliyorum pazar bu arada
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
#2.Bisiklet gezintisi / 12.01.2014 Pazar
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen kesin geliyorum pazar bu arada
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende geliyorum. Bu sefer affetmem.
Tuzla fena fikir değil. Filizlerde köfte iyi gider.. Ama Pendik Marina'da da Sazdak diye Bosna Restoranı var. Orda Balkan Köfte çok feci )
IT'S TIME
Yorum Yap
-
4eva
Tuzlaysa eger bende sarisinla ordayim
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTuzlaysa eger bende sarisinla ordayim
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
IT'S TIME
Yorum Yap
-
4eva
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnil benim sarisini verelim sana :P
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Mert haber vericekti bugun. Haftasonu ankaraya gitme durumu varmis, gitmezse gelicek
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbisikletin sonunu fener'de bitirsek de tavla turnuvasıyla birleşsek?
Bi de sarisinimi valeye vermek istemiyorum :P
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yorum Yap
Yorum Yap