Pazar gunu yapilsa daha iyi olur. Cumartesi calisanlarda gelebilir boylece. Mesela ben
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
04.01.2014 - Anadolu Yakasi Bisiklet Turu
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Pazarda olur farketmes bizim icin ogrenci milleti raaahaatAslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPazar gunu yapilsa daha iyi olur. Cumartesi calisanlarda gelebilir boylece. Mesela ben
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Abi mesafeyi uzat biraz 40 km yapicaz bu haftaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdün katılamadıgımdan bugun bisikletimi kaptım cıktım sahile
[ATTACH]3279[/ATTACH]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
o kedi buraya gelecekAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
ben o mesafeyi uzatırım da bana 2-3 ay zaman verin 15 kg fazla var vucutta
Yorum Yap
-
Tmmdır gelecek cıkısımda haberlesiyoruz.Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterALIENLOVE soyleseydin keske gelirdim bende
Yorum Yap
-
Bu Pazar gel artikAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTmmdır gelecek cıkısımda haberlesiyoruz.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Bakırkoye kadar gelebilirsem bisikletleAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu Pazar gel artik
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Evet bakirkoy'den kadikoy'e geliyor Ido, ordan da bostanciya geciyor. Bakirkoy'e gelirsin bence amaAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBakırkoye kadar gelebilirsem bisikletle
Yorum Yap
-
Berna
Rahat gidersin b.koye yolu gec silme kaldirim zaten galeria ya kadarAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBakırkoye kadar gelebilirsem bisikletle
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBakırkoye kadar gelebilirsem bisikletle
Amaaan adam yaslandi hepten bosverinAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet bakirkoy'den kadikoy'e geliyor Ido, ordan da bostanciya geciyor. Bakirkoy'e gelirsin bence ama
Ahahahahq
IT'S TIME
Yorum Yap
-
[SIZE=2]Etkinlik adı altında hep bi yemek var zaten abi. Bi halisaha maçlarında olmuyor ondada vakit olsa ooo mactan sonra yemege koşarak giderdik
[/SIZE]Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla siz yemişiniz habire tatlıları dondurmaları nerde bisiklet üstünde resim yok
Yorum Yap
-
Vakit ayarlayalim corbaciya gidelim cikincadaAslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]Etkinlik adı altında hep bi yemek var zaten abi. Bi halisaha maçlarında olmuyor ondada vakit olsa ooo mactan sonra yemege koşarak giderdik
[/SIZE]
34NSC46
Yorum Yap
-
Vedata gelin bi gun bak iskembe de ustune tanimiorumAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVakit ayarlayalim corbaciya gidelim cikincada
34NSC46
IT'S TIME
Yorum Yap

Yorum Yap