Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24.12.2013 - Nişantaşı Gece Cekimi
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ya istanbul çok imrendiriyor Bursalılar olarak da bişiler yapmak gerek ufak çaplı bi tanışma buluşması yapsak süper olacak
-
Misafir cevap verdiBu arada Arkadaslar herseke cok tesekkurler yorgunlugun keyiflisi de harika oluyor!!!!
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiOlm iyi ki bi rejim yapiyosun bu kadar da gizlenmeye gerek yok ki alt tarafi gelikte doner yedik geldik
Ama yakalandin artik sen de modaya uy istifa et Sileye gozleme yemeye gidelim!!
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHemen sat beni zaten!! Hani oraya seni götürdüğümü kimsenin bilmemesi gerekiyodu?!
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Bir yorum yaz:
-
Hahaha pot kırıp ortalığı karıştırdım sanırımAfedersin Tooncay
Arkadaşlar tam yer bildirimi yapmam gerekirse Ataköy plus a giden yoldaydım
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBeyler ayip, insan haber verirdi en azindan. Bende gelirdim.
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTooncaaay yakalandiiinapiyodun olm sen atakoyde bakiyim??
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiTooncaaay yakalandiiinapiyodun olm sen atakoyde bakiyim??
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtaköye gitmeyeli gerçekten çok oldu.. 1-2 yıl diyebilirim.. Heralde farklıydı sonu! Bizim araba bu..
[ATTACH]3189[/ATTACH]
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi24.12.2013 - Nişantaşı Gece Cekimi
Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBelkide sonu 85 dı ama mininin rengi dahil aynıydı,çünkü sonuda doğum yılı gibi 84 yada 85 di, demekki farklı biri,tuh bende clubden biri ile denk gelmişim diye sevinmiştim biran ama artık kısmetSizde Güle güle kullanın mininizi çok güzel Maşallah
Teşekkür ederm.. Siz de öle!
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Belkide sonu 85 dı ama mininin rengi dahil aynıydı,çünkü sonuda doğum yılı gibi 84 yada 85 di, demekki farklı biri,tuh bende clubden biri ile denk gelmişim diye sevinmiştim biran ama artık kısmetSizde Güle güle kullanın mininizi çok güzel Maşallah
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtaköy de evet ama neredeyse eminim diyebilirim çünkü özel plaka sanıp nil mi acaba diye bayan mı diye baktım aracın içine fakat erkek görünce tanımadığım için tepki vermedim belki son rakamımı karıştırıyorum 😳
ImageUploadedByTapatalk1387966592.583581.jpg
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Ataköy de evet ama neredeyse eminim diyebilirim çünkü özel plaka sanıp nil mi acaba diye bayan mı diye baktım aracın içine fakat erkek görünce tanımadığım için tepki vermedim belki son rakamımı karıştırıyorum 😳
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi24.12.2013 - Nişantaşı Gece Cekimi
Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen dun yada önceki gündü sanırım NIJ84 ile ataköyde önlü arkalı trafikte denk geldim ama tabiki tanımadıgım için birşey demedim şimdi burada görünce plakayı aklıma geldi
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay KaramanEn son düzenleyen tooncay; 25-12-13, 15:07.
Bir yorum yaz:
-
Ben dun yada önceki gündü sanırım NIJ84 ile ataköyde önlü arkalı trafikte denk geldim ama tabiki tanımadıgım için birşey demedim şimdi burada görünce plakayı aklıma geldi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYalniz tek yonlu trafigi kapadik, polis kac kere gectigi halde hicbisey demedi, her gectiginde de guldukorktu bizden herhalde
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBence de birdahaki sefere Pazartesi sabaha karşı 5'te yapın iyice gelemeyelim.
Arkadaş Cuma var Cumartesi var insafsız nedege....
Bu arada çok güzelmiş araçlar hepsi Mini mi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: