siz şimdi bu havada maç mı yapacaksınız? ertesi gün forum baya meşgul olur muhtemelen, evde hasta yatıp aksama kadar foruma gireceginiz icin
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
#8 - Halisaha - 19/12/13
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ozanbalta
-
[SIZE=2]Ozan bey sizleride bekleriz. yagmur camur kar fark etmez ben kalemi koruyacağım [/SIZE]Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göstersiz şimdi bu havada maç mı yapacaksınız? ertesi gün forum baya meşgul olur muhtemelen, evde hasta yatıp aksama kadar foruma gireceginiz icin
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]Ozan bey sizleride bekleriz. yagmur camur kar fark etmez ben kalemi koruyacağım [/SIZE]
Yorum Yap
-
Valla benimde şuan tek düşündüğüm şey yollar gece o saatte 0 ila 1 derece gösteriyor buzlanma tarzı şeyler olmaz umarım arkadan itiş araçla gelmeyi düşünüyorum çünkü..
Onun dışında hava maç yapmak için süper bence mis gibi temiz hava
Aslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEksik varmi arkadaslar kadrolarda ? Hava nasi etiler tarafinda arabayla gecsem cevirme vs oluyor mu oralarda?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
-
Aslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKadroda eksigimiz varsa bi arkadasimj getirebilirim? Kendisi forum disindan ama. Istenirse diye sormak istedim eksik oynanmasin. Eksik olur ise tamamlamak konusunda yardimci olurum.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Etiler akmerkezin oraya dogru devam ediyorsun, akmerkeze gelmeden ulus yonune ayriliyorsun koprunun yanindan, galerilerin onunden..
Sapaktan girince, Akmerkeze donus var. U Turn donuosun Akmerkezden. Akmerkez saginda kalicak sekilde devam ediyorsun ve kopru uzerine cikiyorsun..
Kopruden gectikten sonra sol tarafinda halisaha1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEtiler akmerkezin oraya dogru devam ediyorsun, akmerkeze gelmeden ulus yonune ayriliyorsun koprunun yanindan, galerilerin onunden..
Sapaktan girince, Akmerkeze donus var. U Turn donuosun Akmerkezden. Akmerkez saginda kalicak sekilde devam ediyorsun ve kopru uzerine cikiyorsun..
Kopruden gectikten sonra sol tarafinda halisahasigpic
ANIL AYDIN
34ANL09
34ANL60
Yorum Yap
Yorum Yap