Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Valla benimde şuan tek düşündüğüm şey yollar gece o saatte 0 ila 1 derece gösteriyor buzlanma tarzı şeyler olmaz umarım arkadan itiş araçla gelmeyi düşünüyorum çünkü..
Onun dışında hava maç yapmak için süper bence mis gibi temiz hava
Eksik varmi arkadaslar kadrolarda ? Hava nasi etiler tarafinda arabayla gecsem cevirme vs oluyor mu oralarda?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada ben malum hava şartlarından dolayı bugünkü planlarımı iptal ettim normalde gün boyu avrupada olup ordan maça geçmeyi düşünüyodum, ama sağolsun hava iptal ettirdi planlarımı o yüzden evden maç saatine doğru çıkıp avrupaya geçmeyi düşünüyorum, kozyatağında oturuyorum minübüs caddesinde ikimizede yakın biyerde buluşup birlikte geçeniliriz istersen hem sende boşuna kendini tehlikeye atmamış olursun..
Sevinirim bende erenkoydeyim gelirim bi yere ordan alirsan sevinirim sahayi da aramamis olurum hem de asil sorun ehliyet. O zmm kac gibi cikcagini fln pm at istersen
Kadroda eksigimiz varsa bi arkadasimj getirebilirim? Kendisi forum disindan ama. Istenirse diye sormak istedim eksik oynanmasin. Eksik olur ise tamamlamak konusunda yardimci olurum.
Kadroda eksigimiz varsa bi arkadasimj getirebilirim? Kendisi forum disindan ama. Istenirse diye sormak istedim eksik oynanmasin. Eksik olur ise tamamlamak konusunda yardimci olurum.
Son durum 3 kişi eksiğimizin olduğu batu bir kişi yollayacaktı haber alamadık ama yinede 3 kişi eksik varsa eğer tamamlayabilecek arkadaşlar daha güzel olur
Sapaktan girince, Akmerkeze donus var. U Turn donuosun Akmerkezden. Akmerkez saginda kalicak sekilde devam ediyorsun ve kopru uzerine cikiyorsun..
Kopruden gectikten sonra sol tarafinda halisaha
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
[SIZE=5][SIZE=7]SON DAKİKA !!! Arkadaşlar halı saha ile az önce görüştük saha karla kaplanmış temizlememişler bu hafta olan maçımız haftaya perşembe akşamına yine aynı saate kaydırdık 23-00 arasına bilginiz olsun ..[/SIZE][/SIZE]
Yorum Yap