Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

#8 - Halisaha - 19/12/13

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

siz şimdi bu havada maç mı yapacaksınız? ertesi gün forum baya meşgul olur muhtemelen, evde hasta yatıp aksama kadar foruma gireceginiz icin

Yorum Yap

[SIZE=2]Ozan bey sizleride bekleriz. yagmur camur kar fark etmez ben kalemi koruyacağım [/SIZE]
      Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      siz şimdi bu havada maç mı yapacaksınız? ertesi gün forum baya meşgul olur muhtemelen, evde hasta yatıp aksama kadar foruma gireceginiz icin

Yorum Yap

Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        [SIZE=2]Ozan bey sizleride bekleriz. yagmur camur kar fark etmez ben kalemi koruyacağım [/SIZE]
        Yok ben futbol oynamayalı heralde bi 15 yıl olmustur, muhtemelen ölürüm falan size iyi eglenceler, takılıyorum sadece ben

Yorum Yap

Valla benimde şuan tek düşündüğüm şey yollar gece o saatte 0 ila 1 derece gösteriyor buzlanma tarzı şeyler olmaz umarım arkadan itiş araçla gelmeyi düşünüyorum çünkü..
          Onun dışında hava maç yapmak için süper bence mis gibi temiz hava

Aslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Eksik varmi arkadaslar kadrolarda ? Hava nasi etiler tarafinda arabayla gecsem cevirme vs oluyor mu oralarda?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Bu arada ben malum hava şartlarından dolayı bugünkü planlarımı iptal ettim normalde gün boyu avrupada olup ordan maça geçmeyi düşünüyodum, ama sağolsun hava iptal ettirdi planlarımı o yüzden evden maç saatine doğru çıkıp avrupaya geçmeyi düşünüyorum, kozyatağında oturuyorum minübüs caddesinde ikimizede yakın biyerde buluşup birlikte geçeniliriz istersen hem sende boşuna kendini tehlikeye atmamış olursun..
          sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
          34ANL60

Yorum Yap

Sevinirim bende erenkoydeyim gelirim bi yere ordan alirsan sevinirim sahayi da aramamis olurum hem de asil sorun ehliyet. O zmm kac gibi cikcagini fln pm at istersen

Yorum Yap

Kadroda eksigimiz varsa bi arkadasimj getirebilirim? Kendisi forum disindan ama. Istenirse diye sormak istedim eksik oynanmasin. Eksik olur ise tamamlamak konusunda yardimci olurum.

Yorum Yap

Aslı ice tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Kadroda eksigimiz varsa bi arkadasimj getirebilirim? Kendisi forum disindan ama. Istenirse diye sormak istedim eksik oynanmasin. Eksik olur ise tamamlamak konusunda yardimci olurum.

Son durum 3 kişi eksiğimizin olduğu batu bir kişi yollayacaktı haber alamadık ama yinede 3 kişi eksik varsa eğer tamamlayabilecek arkadaşlar daha güzel olur
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Ben +1 gelebilirem. Daha lazimsa bulurum hatta tum eksigi tamamlarim. Just tell me

Yorum Yap

Abi sabah ne olur ne olmaz diye çantamı alacaktım uyuyakalmışım aceleden onu da unuttum

Ben kesin yalan oluyorum Yine 12 gibi gelirim anca

Yorum Yap

Arkadaşlar bu arada şu halısahayı bi tarif edermisiniz anadoludan avrupa yönüne boğaziçi köprüsünden gelicem detaylı bi tarif çok iyi olabilir
                      sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
                      34ANL60

Yorum Yap

Etiler akmerkezin oraya dogru devam ediyorsun, akmerkeze gelmeden ulus yonune ayriliyorsun koprunun yanindan, galerilerin onunden..

Sapaktan girince, Akmerkeze donus var. U Turn donuosun Akmerkezden. Akmerkez saginda kalicak sekilde devam ediyorsun ve kopru uzerine cikiyorsun..

Kopruden gectikten sonra sol tarafinda halisaha
                        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Etiler akmerkezin oraya dogru devam ediyorsun, akmerkeze gelmeden ulus yonune ayriliyorsun koprunun yanindan, galerilerin onunden..

Sapaktan girince, Akmerkeze donus var. U Turn donuosun Akmerkezden. Akmerkez saginda kalicak sekilde devam ediyorsun ve kopru uzerine cikiyorsun..

Kopruden gectikten sonra sol tarafinda halisaha
                          Gayet net bi tarif oldu teşekkürler
                          sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
                          34ANL60

Yorum Yap

[SIZE=5][SIZE=7]SON DAKİKA !!! Arkadaşlar halı saha ile az önce görüştük saha karla kaplanmış temizlememişler bu hafta olan maçımız haftaya perşembe akşamına yine aynı saate kaydırdık 23-00 arasına bilginiz olsun ..[/SIZE][/SIZE]
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Vay arkadaş bende ısınmalara başlamıştım dünkü maçtan sonra normal tabi temizlenmemesi neyse önümüzdeki haftayı bekliycez yapcak bişey yok..
                              sigpic

ANIL AYDIN

34ANL09
                              34ANL60

Yorum Yap

Arkadaşlar haftaya listeye ekleyebilirsiniz beni şimdiden ...
                                Volkan USER
                                34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
                                [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X