Her türlü mekandayım..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
03/11/13 Pazar - Brunch
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
valla brunch sonrasi gidenler olur kalanlarla bowlinge gidebiliris caddebostan sahile cokebiliris.. falanlar filanlar..Aslı Ms.FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBey konusmus
nazli kaca kadar devam eder ortalama?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
instagramda paylastim daha evvelde orada bi brunch duzenlemistik otopark sikintisi yok mekan bizim icin harika bi yer.. saat 10 civari dusunuluyor detayli bilgileri paylasacagim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGitmeden once soyleyelimde otoparklarinda gidecek kadar araclik yer ayirsinlar :P toplu arac fotolarinda aralara yabanci maddeler girio sonra :banghead: bu arada herhangi bi saat belirledin mi baci?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Brunch aktivitesine gelemeyeceğim,
Sonrasına devam eden bir organizasyon olursa eşlik edebilirim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanbersiz dugunmu olur
34 BE 1968
Olmaaaas tabi
Bir yorum yaz:
-
yazdimmAslı minislc tarafından gönderilmiş Mesajı gösternazlı pıyıklı saz arkadaşımla orda olucam
WhatsApp bc yolluyoreAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBatubility, Haluk, Irfan da gelebilir. Onlarla teyitles canim
Berna baran ikilisi ne alemde ?
yazalim tabiAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeni de Çin'e gitme durumum var ama +1 olarak yazalım
Bir yorum yaz:
-
Batubility, Haluk, Irfan da gelebilir. Onlarla teyitles canim
Berna baran ikilisi ne alemde ?
Bir yorum yaz:
-
nazlı pıyıklı saz arkadaşımla orda olucamAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkekuuttiii ozledik gelisini mukellef kahvalti sofrasinda bulusalim istedim
Bir yorum yaz:
-
kekuuttiii ozledik gelisini mukellef kahvalti sofrasinda bulusalim istedimAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKucukyali sahilde mekan, cok keyifli ve sicak bir ortam olusuyor.
Ndg yine pazarligi yap sen. Pazar gunu ben ordayim
Muhtemelen Mert, Gurkan & Birkan bros, Hulki, Seckin de gelir.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: