Organizasyon, arkadaslarimizin katilim sayisindaki degisiklikler sebebiyle iptal. Bilgilerinize..
35KES99 via Tapatalk on Galaxy Note 2
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Izmir - 3 kasim 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Plan degisikligi:
11:00 - 11:20 arasi Cesme otobani üzerindeki Shell'de bulusalim. En gec 11:30da hareket eder Cesme Marina'da TUZU BIBERI'nde kahvalti edelim, sonrasına da orda karar veririz.
Bir yorum yaz:
-
Teşekkürler haktanAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAli'cim simdiden tebrik ederim. Bu seferlik o zmn "mazeretli" yaziyorum seni ama bi dahakine gelmessen bi ceza dusunuruz, uyarayim
Dugun oncesi sonrasi yapabilecegimiz birsey varsa ne mutlu bize..
bir dahaki buluşmaya kesin katilirim tabi arayı cok açtık. Davetiyelerinizi yazıyorum gelirseniz cok mutlu olurum baska birsey istemem düşünmen yeter çok sağol...
Bir yorum yaz:
-
Ali'cim simdiden tebrik ederim. Bu seferlik o zmn "mazeretli" yaziyorum seni ama bi dahakine gelmessen bi ceza dusunuruz, uyarayimAslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster8 Şubat abicim haberin olur mutlaka.
Dugun oncesi sonrasi yapabilecegimiz birsey varsa ne mutlu bize..
Bir yorum yaz:
-
Yuh, zorla davet ettirdin ya kendini daha ne diyim..Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi terslik olmazsa 8 subatta da kesin bi organizasyon var yani
)
Bir yorum yaz:
-
İnşallah abicim siz olmadan olmaz zatenAslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBi terslik olmazsa 8 subatta da kesin bi organizasyon var yani
Bir yorum yaz:
-
Bi terslik olmazsa 8 subatta da kesin bi organizasyon var yaniAslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster8 Şubat abicim haberin olur mutlaka.
Bir yorum yaz:
-
8 Şubat abicim haberin olur mutlaka.Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDugun ne zaman alii...
Bir yorum yaz:
-
Dugun ne zaman alii...Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok gelmek isterdim arkadaşlar ama düğün hazirliklarim var hafta içi çalıştığım için sadece pazarları müsait oluyorum onuda Çeyiz mobilya falan bakicam
bol bol resim cekilin iyi eğlenceler hepinize...
Bir yorum yaz:
-
Çok gelmek isterdim arkadaşlar ama düğün hazirliklarim var hafta içi çalıştığım için sadece pazarları müsait oluyorum onuda Çeyiz mobilya falan bakicam
bol bol resim cekilin iyi eğlenceler hepinize...
Bir yorum yaz:
-
ben artı 1 arabayla emrinizdeyim
tabi dizel olunca orayada gidelim burayada gidelim
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: