Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Let's Mini 2013 - 05.10.2013

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Edindiğim arkadaşlıklara sizlere gecirdigim keyifli vakite bakarım Ozan in da dedigi gibi mekanı güzelleştiren sizlersiniz iyi ki varsınız hepinizi seviyorum

Yorum Yap

Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Bu son fotografi ne ara cekildiniz ya. Ben testteyken desem Fatihv de yanimdaydi, Allah Allah

Ellerine saglik cok guzel cekilmis her bir fotograf Tanismayi cok isterdim bugun ama kismet olmadi, bir dahakine insallah
      bi dahaki sefere mutlaka tanışalım

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Hocam ellerine, emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş çok teşekkürler.
      ben teşekkür ederim

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Kulup fotografcimiz Evrim yine harikalar yaratmis Eline emegine saglik bizi kirmayip geldigin ve bu birbirinden guzel fotolar icin teeekkur ederiz
      sizlerle olmak güzel, etkinlikler, organizasyonlar işin bahanesi.. ben teşekkür ediyorum gelen gelemeyen tüm üyelerimize..

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Yine gostermiyor bana photolari Cin.... :-(
      Senin yuzunden Evrim, yine gecen seferki gibi bir koseye not alip ilk firsatta bakacagim. :-)

P.S: Yasamak icin bir neden daha, Bucklet liste ekledim. :-o

WM
      kulübe bak yaşamak için neden yaratıyoruz abi valla nerden bakabiliyosan bak bi an önce fotoğraflara, keyifli gözüküyorlar

Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Edindiğim arkadaşlıklara sizlere gecirdigim keyifli vakite bakarım Ozan in da dedigi gibi mekanı güzelleştiren sizlersiniz iyi ki varsınız hepinizi seviyorum
      olması gereken de bu zaten, gerisi bahane..

Yorum Yap

hadi arkadaşlar sizlerdeki fotoğrafları da ekleyin, herkes çekmiştir mutlaka bir şeyler..

Yorum Yap

Telefonumdaki tum fotograflar bunlar, keske makinemi getirseymisim, harika kareler cikacakti

"Feel like a superstar" pozumuz

Yorum Yap

hahah superstar çok iyiymiş

Yorum Yap

Daha fazla var yukleyecegim
              GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                hadi arkadaşlar sizlerdeki fotoğrafları da ekleyin, herkes çekmiştir mutlaka bir şeyler..
                Abi eline sağlık fotolar yine çok güzel!

tooncay
                34 NIJ 84
                Tuncay Karaman

Yorum Yap

baya eğlenceli geçmiş anlaşılan ama kızlara üzüldüm valla o soğuk havada araba yıkarken donmuşlardır

Yorum Yap

Süpersin abi.. Ellerine sağlık
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Evrim basta olmak uzere butun foto paylasanlara tesekkurler. Ellerinize saglik. Birkac tane caldim sosyalde paylasmak uzere

Yorum Yap

Harika kareler çıkmış gelemediğime bin pişmanım resmen Emeği geçenlerin emeğine sağlık, fotoğrafları çekenin de tabi

Yorum Yap

@ Evrim Ergin eline saglik cok guzel olmus. Tanisamadik ama resimlere bakinca hatirladim seni.

Tam ben arabada yeme yiyodum sen geldin onden aracimin resmini cekmistin orda tanissaydik keske.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                          sigpic

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            @ Evrim Ergin eline saglik cok guzel olmus. Tanisamadik ama resimlere bakinca hatirladim seni.

Tam ben arabada yeme yiyodum sen geldin onden aracimin resmini cekmistin orda tanissaydik keske.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                            hahaha doğru diyosun "sen çıkmıycaksın rahatını bozma" demiştim eh tanışmışız işte bi dahaki sefere de tanışırız tekrar :P

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                            X