Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Save the date 5 ekim 2013

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı minimrt tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bende sarıyerden çıkıcam yolda denk gelirsek veya z.kuyuda ekibe katılabilirim yarın görüşmek tanışmak üzeree.
    Tamamdir editledim

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Yağmur yağarsa ne olacak onu merak ediyorum

Yorum Yap

Guuunceeeeeeeeeeeel

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Ben gelirim kozyatagı carrefour otorparkına arabayı kızıl megu da bırakcam gece ordan sabah alıp gelicem. Herhalde seckin de gelir gurkan da gelir diye düsüşünüyorum bizim gruptan 3 araba kesin. Kerem buyuk ihtimalle maslaktan alır geçer avrupadan gelir.
          sigpic

No It Doesn't Come Off !

insta; mertuzunoglu
          snapchat; mrtuzunoglu

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Admin'im yeter artik, Hotel degistirir gibi ev degistiriyorsunuz!!!

P.S: Oftopic olmasin, okuduktan sonra sil istersen...

WM
            3 Aydır kayınvalidenin evinde kalıyoruz onlar da yazlıkta kalıyorlar bizim tuttugumuz ev yeni bosaldı tadilat filan yaptık bitsin gececegiz aksam temizlik var yarın tasınma faslı isteyen yardıma gelsin
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              3 Aydır kayınvalidenin evinde kalıyoruz onlar da yazlıkta kalıyorlar bizim tuttugumuz ve yeni boasldı tadilat filan yaptık bitsin gececegiz aksam temizlik var yarın tasınma faslı isteyen yardıma gelsin
              adeli alir giderim gerisine karismam muhahaha

tamam yeter bu kadar offtopic

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

3 Aydır kayınvalidenin evinde kalıyoruz onlar da yazlıkta kalıyorlar bizim tuttugumuz ev yeni bosaldı tadilat filan yaptık bitsin gececegiz aksam temizlik var yarın tasınma faslı isteyen yardıma gelsin
                Hayırlı olsun Alen abi evin güle güle oturun yarın organizasyondan sonra fuara geçicem büyük ihtimal kaçabilirsem yardıma gelirim

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Hayırlı olsun Alen abi evin güle güle oturun yarın organizasyondan sonra fuara geçicem büyük ihtimal kaçabilirsem yardıma gelirim
                  Sagol Sarvencim neden olmasın herzaman bekleriz

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Sagol Sarvencim neden olmasın herzaman bekleriz
                    Abi numaranı verirmisin numaran yok bence veya yarında alabilirim. Bide bakıyoruz konvoy halinde senin eve geliyo herkes 15 dakkaya yerleşiyosun hehe birlikten güç doğar misali
                    Dediğim gibi fuarlık bir durum olursa oraya geçebilirim. Olmazsa yardıma gelirim.

Yorum Yap

Yarın AYNye kimler geliyor birde kalkış kaçta olur ona göre organize olalım arkada adam bırakmayalım

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
                      sigpic

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Abi numaranı verirmisin numaran yok bence veya yarında alabilirim. Bide bakıyoruz konvoy halinde senin eve geliyo herkes 15 dakkaya yerleşiyosun hehe birlikten güç doğar misali
                        Dediğim gibi fuarlık bir durum olursa oraya geçebilirim. Olmazsa yardıma gelirim.
                        Ahauahua efsane olur Sarven

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Alen abi cidden organizasyon cikisi bi baskin yapariz bakarsin

Aydın ben net konusamiyorum eger isim erken biterse Ayn'ye gelirim 1'e dogru ordan ciksak yeter. Gelememis olursam anlayin ki İskender'deyim hala

Yorum Yap

Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Alen abi cidden organizasyon cikisi bi baskin yapariz bakarsin

Aydın ben net konusamiyorum eger isim erken biterse Ayn'ye gelirim 1'e dogru ordan ciksak yeter. Gelememis olursam anlayin ki İskender'deyim hala
                            Gelelim İskender abiye mahalle baskısı yapalım erken çıkarsın diye
                            sigpic

Yorum Yap

bende ataköyden cıkıcam ya zincirlikuyu yada sanayiye gecerim
                              Tel NO:05378722117 atakoy yesilkoy cevresınden gıdıcek olanlar aksamdan ararsa burdan birlikte cıkar gideriz

Yorum Yap

Aslı url99 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                bende ataköyden cıkıcam ya zincirlikuyu yada sanayiye gecerim
                                Tel NO:05378722117 atakoy yesilkoy cevresınden gıdıcek olanlar aksamdan ararsa burdan birlikte cıkar gideriz
                                Ural bende yesilkoyden cikis yapicam beraber gidebiliriz istersen...

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X