hava durumuna baktınız mı?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Save the date 5 ekim 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Evrim Ergin
-
Evrim Ergin
ben pztesiye kadar yağmurlu görüyorum meteor.gov.tr'de..
yağmaz umarım..
edit: başka hiçbir sitede yağmur görmedim amaEn son düzenleyen Evrim Ergin; 03-10-13, 19:25.
Yorum Yap
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben pztesiye kadar yağmurlu görüyorum meteor.gov.tr'de..
yağmaz umarım..
edit: başka hiçbir sitede yağmur görmedim ama
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYagmurlu olsunda MINI yagmur cizmelerimi giyebileyim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Son durum:
Istanbul tek kelimeyle soguk, sabah 7-8, gunduz 9-10 derece. Saganak yagis ogleden sonra zayiflar ve bolgesel olarak devam eder. Ruzgar biraz sert. Yarin yagis daha zayif ve ogleden sonrasina kadar.
Havayi Koklayan Adam
Yorum Yap
-
Vay arkadaş ne dilemişin
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYagmurlu olsunda MINI yagmur cizmelerimi giyebileyim
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen Yesilkoyden cıkıcam sabah kamyon gelecek esyalarımızı tasıyacagız eve Aynı güne denk gelmesi kötü oldu Aksam temizlik partisi var beklerim
P.S: Oftopic olmasin, okuduktan sonra sil istersen...
WM
Yorum Yap
-
Aslı AYDIN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende Maslak'tan geçicem. Ortak bi yerde buluşalım hepberaber.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı minislc tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraracıma reklam stickerlari yapıştırıcam bi sıkıntı olur mu ?
Yorum Yap
Yorum Yap