Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bulusma saati iftar yapacaksak 20:00 gibi olsun ki yer sorunu yasamayalim.
Arabalarımızı IKEA veya Forum'un alt otoparkina koyabiliriz.
Begendik Abi'de yiyecek isek bilmeyenler icin: Forum'un hemen yanında. Cevre yolu cikisindaki göbekten Forum'a dönünce hemen sol tarafta kalıyor.
Oruc'unu acacak var mi aramizda bilmiyorum ama yoksa da Midpoint'e de gidebiliriz.
Gün icerisinde bana haber verin ki yer ayirtmaya calisayim.
Oruc tutan sanirim aramizda yok. Sulu yemek gereksinimi olmayacak gibi. 20'de MIDPOINT onerisini getiriyorum.
Arabalar Forum'un girisinde sol tarafta yan yana koyabilecegimiz bir yerde.
Uygun mudur?
Organizasyon çok keyifli gecti.
Ben biras gec kalsamda arkadaşlar beni sağolsun beklemisler. Cok duygulandim sanirim bugun arkamdan 3 radar, 5 tehlikeli arac kullanma cezasi gelecek (4 Tehlikeli arac 2 radar'in sorumlusu Gökçem'dir)
Keyifle yemeklerimizi yedik. Gio'nun hatrina Italyan isi olsun dedik ve Kitchenette'e gittik. Ustune Starbucks'i protesto ettik.
Gokcem, Wishman ve ben cevreyolunda baya bi esip gurledik desek yeridir. (Gio sadece gurledi )
Gelen tum dostlarima tesekkur ederim.
Ayrica gecenin asıl kisisi Gökçem'i tanidigim icin de mutlu oldum. Iyi ki gelmissin
elinize sağlık.. Emeği geçen herkese teşekkür. Bravo İzmir 1 sene sonra buluştunuz
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap