Levent ve Onur L senasindasiniz grubunuz degisti en gec saat 12 de psitte olun yarin bir bulusma noktasi secilir birlikte gidilir
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Haziran ISTANBUL PARK , MINICLUBTR pist günleri VOL:1 :D
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle aracımda bazı işlemleri yaparak yarışa katılacaktım ancak işlemler yetişmediği için yarışa katılamıyorum,
Bunun dışında en önemlisi, dünden bugüne yaşanan gündemdeki tatsız olaylardan dolayı da aranızda yer alamayacağımı belirtmek isterim.
Yarışacak arkadaşlara başarılar diler, katılamadığım için de herkesten özür dilerim.Volkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Fatih V.
Kosifler Oto MINI Kalamış da İstanbulPark'ta olacak.
MINI JCW GP II ile.
Plakamız KFB 99.
Görmek ve selamlaşmak isteyenleri beklerim
Yorum Yap
-
gamze10
vay a
be bukadar tepkisiz bir forumda ilk kez goruyorum herkese iyi forumlar uyeligimin silinmesini istiyorum tesekkurler
Yorum Yap
-
Aslı gamze10 tarafından gönderilmiş Mesajı göstervay a
be bukadar tepkisiz bir forumda ilk kez goruyorum herkese iyi forumlar uyeligimin silinmesini istiyorum tesekkurler
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı göstertaksim olaylarını kastediyor olmalı gamze sanırım...
Istegini en kisa surede yerine getiricem..
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGamze'nin kafasi basmiyo heralde, herkes o olaylarla ilgilendigi icin forum'da ses soluk cikmiyor diye..
Istegini en kisa surede yerine getiricem..
via Tapatalk 4
Bazen en güzel tepki sessizliktir! Bu akşam da Beşiktaş'ta olacağımızı gururla belirtmek isterim! Eğer bu ise tepkisiz kalmak eyvallah...
Yorum Yap
Yorum Yap