Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19.MAYIS.2013 MINICLUBTR Kuruluşumuzun 1.YIL'ını kutluyoruz.. :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Sevgili talhacım ben bu paylaşımı yaparken sen de yardıra yardıra yıkamacıdan geliyorsundur diye tahmın ediyorum
Bir yorum yaz:
-
Ne kadar salya sümük grip olsamda bende gelicem işallah
Arabayı yıkatıp sanayiye geçerim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdigunaydin millet
Bir yorum yaz:
-
kalktim bende erkenden.. sosyal itimi gezdirdim (nedense o bu sabah beni gezdirmis gibi oldu)
birazdan cikarim evden..
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Birdahaki sefere artik Gamze. Andigin icin tesekkur. :-)Aslı gamze10 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermurat abi keske sende gelsennn
Bir yorum yaz:
-
Hiç kalkışma öyle bir şeye bence, bırak ben kendim uyanayım tüm günüm gergin geçer uyandırılınca benimAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersabah cani uyandircam

alarm kurar kalkar gelirim ben sabah sen istediğin saatte geç ben ayarlarım kendimi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar 9.30 - 9.40 arasi kozyatagindan cikis yapacagiz Carrefourdan.
Bana 0535 366 9595'den ulasabilirsiniz. Kozyatagi carrefour icerisindeki acik otoparkta karsilasalim 9.15 de oradayim
Simdiden iyi eglencelersabah cani uyandircamAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka sabah kaçta hareket edeceksin evden uyanabilirsem peş peşe geçeriz

Bir yorum yaz:
-
hallederis tutkuAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı göster9.45 gibi arayacagim sizi ben de kavaciktan size baglanacagim

Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdioh super. cok eglenceli olucak
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: