Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19.MAYIS.2013 MINICLUBTR Kuruluşumuzun 1.YIL'ını kutluyoruz.. :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Hulki bende kalio, JET'in egsozunda cok ufak ve yanlis bir oynama yaptigimiz icin zaten caddeden gectigimi anlarsin kanka
Bir yorum yaz:
-
Kanka sabah kaçta hareket edeceksin evden uyanabilirsem peş peşe geçerizAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar 9.30 - 9.40 arasi kozyatagindan cikis yapacagiz Carrefourdan.
Bana 0535 366 9595'den ulasabilirsiniz. Kozyatagi carrefour icerisindeki acik otoparkta karsilasalim 9.15 de oradayim
Simdiden iyi eglenceler
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar 9.30 - 9.40 arasi kozyatagindan cikis yapacagiz Carrefourdan.
Bana 0535 366 9595'den ulasabilirsiniz. Kozyatagi carrefour icerisindeki acik otoparkta karsilasalim 9.15 de oradayim
Simdiden iyi eglenceler
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdio zaman saat 9.30 da Florya istikametinden gelecek olanlar Cevizlibağ Honda Cem'in önünde buluşalım mı ? Sahilyolu kapalıymış
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYarın 19 mayıs nedeniyle sahilyolu açık olurmu acaba ? birde sahilyolunu kullanacak olan kimler ??
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdimurat abi keske sende gelsennn
Bir yorum yaz:
-
Whatsapp'imda kim varsa geceden kapatsin. Heyecanliyim (bu yastan sonra zarar amma) sabah is hepinizi uyandircam.
P.S: Dua edinde sole 9'a kadar uyuyayim, bide uyku tutmassa yandiniz, vay halinize...
Wishgugukkusuman
Bir yorum yaz:
-
s2k mi yok artik iy iy iyAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen hala kararsizim s2k ile mi geliyorum ufaklikla mi geliyorum
gunun surprizi olucak heralde hahaha
:sly::what:
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiCem'i yalniz komayiz reis sen hic merak etme fahri üyemiz de geliyorAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterS2000 gorelim ama MINI forumunda oldugumuzu unutmayalim, gazaba gelip 'yakaladigimizda' derdest olabilirsin.
CoopersCem'ide kallavi bir arac ile gormek en guzel temennimiz.. (yandas olarak Clio'cu getireceksede, cliocu uslu dursun burun kivirmasin)
Wishman
Bir yorum yaz:
-
S2000 gorelim ama MINI forumunda oldugumuzu unutmayalim, gazaba gelip 'yakaladigimizda' derdest olabilirsin.Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen hala kararsizim s2k ile mi geliyorum ufaklikla mi geliyorum
CoopersCem'ide kallavi bir arac ile gormek en guzel temennimiz.. (yandas olarak Clio'cu getireceksede, cliocu uslu dursun burun kivirmasin)
Wishman
Bir yorum yaz:
-
S2000le gelip lutfen duzeni bozmayalim aren beyAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen hala kararsizim s2k ile mi geliyorum ufaklikla mi geliyorum
01 CDU 01
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: