Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 MAYIS 2013 MINI Club TURKIYE 1.KURULUS ORGANIZASYONU
Naaaptınn bro sen yaaa neyse buluşmaya gelince jet'in bi yerine bırakacağım 50tl'yi antalya'ya dönünce msj atarım sana paspasın altında vs bir yerde 50tl var al onu diye teşekkürler dostum kesene bereket gerek yoktu ama içinden gelmiş bir şey diyemeyeceğim
Naaaptınn bro sen yaaa neyse buluşmaya gelince jet'in bi yerine bırakacağım 50tl'yi antalya'ya dönünce msj atarım sana paspasın altında vs bir yerde 50tl var al onu diye teşekkürler dostum kesene bereket gerek yoktu ama içinden gelmiş bir şey diyemeyeceğim
Etkinliğimize katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda bilgileri yer alan Banka Hesabına, açıklama bölümüne isimlerini ve araç plakalarını belirterek ödeme yapmaları gerekmektedir.
Ödemelerin en geç 17 Mayıs 2013 tarihine kadar yapılmasını rica ederiz.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
19 Mayısta ist parkta ki pistte çıkıcağım aranızda olamıyaçağım 2 güzel organizasyonda aynı güne gelmesi çok üzücü pist tam belli değildi şimdi belli oldu ve formu doldurdum erken çıkarsak muhakkak gelecegim şimdiden iyi eylenceler kusura bakma alen Abi telafi ederim Bigün İst parka cıkmak benım için çok heyecan verici olacak bugüzel günüde aranızda olmamakta ücüzü olacak bilmyorum nasl olacak
Etkinliğimize katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda bilgileri yer alan Banka Hesabına, açıklama bölümüne isimlerini ve araç plakalarını belirterek ödeme yapmaları gerekmektedir.
Yorum Yap