Bugun kucuk bi sanayi toplasmasindan sonra tingir mingir 3 Countryman ve 2one ile dustuk kalamis yollarina.. hersey cok guzeldi ve ben cok keyif aldim..
Kaan'nin goPro ile kucuk bi cekim yaptik ama o kayitlardan ses silinmezse elimasali kasimpasali rolune burunurum ona gore
Cook guzel fotograflar cektik,en kisa zamanda makinalardan PCye aktarilip yuklenmesini bekliyorum. Bende elimdekileri ayiklayip paylasacagim..
Tesekkurlere gelelim..
Basta kalkip taaaaaaaaaa Manisa'dan gelip aramiza katilan Kaan arkadasimiza.. (yine bi davetime bakti Orcun duy sesimi)
Maslak'tan bize katilan Guney ve countrymanli arkadasi adasim Deniz'e,
textilekentten maslaga 5dakikada gelen ecdadspec exhaustlu AlenC'ye,
Ayni okulda ve kampuste olmamiza ragmen Tek bi mesaj ile iletisime gecip Bugun kalamista tanisma firsati yakaladigim Tutku'ya ve arkadasina,
Biz maslakta buluscaz gelsene diyen Berna ve +1'ine,
Usenmeyip teeeeeeeee istanbulun cikisi
beylikduzunden gelen Talha'ya,
Aksam Bombasi HardSpec Gerginlere,
(Aren,Hulki,Kerem,Seckin,Gurkan,..)
Teknik Mod, cool adam Gorkem'e,
Vespacolic IsmailAndic'a,
Bi tatli huzur MINI eventi katilimlarindan dolayi tesekkur eder, Yine kulup olarak farkimizi ortaya koydugumuzu antiparantez belirtir.. Bi sonra ki eventlerde yine hepbirlikte olmayi umit eder, iyi geceler dilerim..
(ps. cok uzun oldu bende farkettim.caktirmayin!)
"fotograflari burada paylasalim lutfen.."
Kaan'nin goPro ile kucuk bi cekim yaptik ama o kayitlardan ses silinmezse elimasali kasimpasali rolune burunurum ona gore
Cook guzel fotograflar cektik,en kisa zamanda makinalardan PCye aktarilip yuklenmesini bekliyorum. Bende elimdekileri ayiklayip paylasacagim..
Tesekkurlere gelelim..
Basta kalkip taaaaaaaaaa Manisa'dan gelip aramiza katilan Kaan arkadasimiza.. (yine bi davetime bakti Orcun duy sesimi)
Maslak'tan bize katilan Guney ve countrymanli arkadasi adasim Deniz'e,
textilekentten maslaga 5dakikada gelen ecdadspec exhaustlu AlenC'ye,
Ayni okulda ve kampuste olmamiza ragmen Tek bi mesaj ile iletisime gecip Bugun kalamista tanisma firsati yakaladigim Tutku'ya ve arkadasina,
Biz maslakta buluscaz gelsene diyen Berna ve +1'ine,
Usenmeyip teeeeeeeee istanbulun cikisi
beylikduzunden gelen Talha'ya,
Aksam Bombasi HardSpec Gerginlere,
(Aren,Hulki,Kerem,Seckin,Gurkan,..)
Teknik Mod, cool adam Gorkem'e,
Vespacolic IsmailAndic'a,
Bi tatli huzur MINI eventi katilimlarindan dolayi tesekkur eder, Yine kulup olarak farkimizi ortaya koydugumuzu antiparantez belirtir.. Bi sonra ki eventlerde yine hepbirlikte olmayi umit eder, iyi geceler dilerim..
(ps. cok uzun oldu bende farkettim.caktirmayin!)
"fotograflari burada paylasalim lutfen.."
Yorum Yap