Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

24 Şubat 2013 - 2. Ankara buluşması

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tarik bey, yaslarimiz yakin olabilir belki buyuksunuzdur benden...bn 22 sene yasadim ankarada ilkokuldan univerditenin somuna kadar...
    Cok guzel bi bulusma yapmissiniz ankara uzun yillardir bu derece organize oldu siz ve diger arkadaslar sayesinde... Bi siteler bu tip dostluklar icin bii aractir benim icin simdi ankarada istanbulda birsuru arkadasimiz oldu ayni dili konustugumuz

Boyle gidislere uzuluyorum ondan yaziyorum, insallah sakinlesince bu fikrinizden donersiniz...
    Pasa'm ne guzel de yazmissin. (Tarik, Pasa'miz 38'inde sitede 3. sozu gecendir.) Bence de be Pasa'm, gitmesin ama kimse gitmesin, herkez kalsin. Mutlu mutlu yasayalim herdaim....

Wishman
    En son düzenleyen WISHMAN; 25-02-13, 19:03.

Bir yorum yaz:

• soundcLash
    yanıtladı
    Cok guzel bi event oldu katılan arkadaşların hepsinin emegine saglık. Tanıştığım herkesten memnun kaldım orcuna da ilgisi icin ayrı tesekkur ederim

Sent via Tapatalk
    5 Black.

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Tarik bey, yaslarimiz yakin olabilir belki buyuksunuzdur benden...bn 22 sene yasadim ankarada ilkokuldan univerditenin somuna kadar...
    Cok guzel bi bulusma yapmissiniz ankara uzun yillardir bu derece organize oldu siz ve diger arkadaslar sayesinde... Bi siteler bu tip dostluklar icin bii aractir benim icin simdi ankarada istanbulda birsuru arkadasimiz oldu ayni dili konustugumuz

Boyle gidislere uzuluyorum ondan yaziyorum, insallah sakinlesince bu fikrinizden donersiniz...

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Oncelikle Orcun'a gosterdigi tum ozveriden, emekten dolayi Tesekkur ederim! Gerçekten cok iyi isler çıkarıyorsun Ankara'da ve biliyorum ki bu daha bir baslangic

Anıtkabir'i eventi biliyorsun hayalim.. Eminim cok yuksek katilimla birgun gerceklestirmemize onayak olacaksin

Sent from Beko Su Sebili..
    dahada iyi olacağımıza inanıyorum Haktan teşekkürler güzel yorumun için.

Aslı rstyzc tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ve ilk buluşmaya dün katıldım. herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Aranızdan erken ayrılmama ragmen başından sonuna kadar çok keyifliydi. Orcun kardesime beni aranıza kattığı için, diğer arkadaslara bana hiç yabancılık çektirmedikleri için çok teşekkür ederim. Diğer buluşmalarda daha çok katılım olur umarım ve herbirinizi tanırım.
    Her buluşmamız ilk buluşma gibi bizim için, aramıza hoşgeldin kardeşim ne mutlu bana.
    Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Belli ki çok keyifli bir buluşma olmuş, ufak tefek sürtüşmeler tatlıya bağlanır umarım. Anıtkabir etkinliğine ben de çok katılmak isterim.
    her zaman bekleriz.

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    Belli ki çok keyifli bir buluşma olmuş, ufak tefek sürtüşmeler tatlıya bağlanır umarım. Anıtkabir etkinliğine ben de çok katılmak isterim.

Bir yorum yaz:

• rstyzc
    yanıtladı
    Arkadaşlar, aranıza yeni katıldım ve ilk buluşmaya dün katıldım. herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Aranızdan erken ayrılmama ragmen başından sonuna kadar çok keyifliydi. Orcun kardesime beni aranıza kattığı için, diğer arkadaslara bana hiç yabancılık çektirmedikleri için çok teşekkür ederim. Diğer buluşmalarda daha çok katılım olur umarım ve herbirinizi tanırım.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Tarik ve NDG konusuna gelince dusuncemi burda degil NDG'nin actigi topicte objektif bicimde yazmayi tercih ediyorum..

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Oncelikle Orcun'a gosterdigi tum ozveriden, emekten dolayi Tesekkur ederim! Gerçekten cok iyi isler çıkarıyorsun Ankara'da ve biliyorum ki bu daha bir baslangic

Anıtkabir'i eventi biliyorsun hayalim.. Eminim cok yuksek katilimla birgun gerceklestirmemize onayak olacaksin

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    Maşallah her mini mizi güzel bir gün olmuştur inş

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle gerçekten harika bir buluşmaydı. Katılan herkese özellikle taa İstanbullardan üşenmeyip gelen NDG'ye çok çok teşekkürler.

Bence NDG yanlış anlaşılmış, sadece şaka yaptığını düşünüyorum ben. Zaten biz Faruk abi ile yarış maksadı ile değil anlık bir havaya girme sonrası ( 70 radarı sınırına 3 Mini girince ) gazı açtık. Kimin geçip geçmediği çok önemli değil. Bana sorarsanız o gaza hiç gelmeseydik çok daha iyiydi. Hem miniclubtr adına hem de Mini ruhu adına hoş bir durum oluşturmadı (ki bunu da zaten NDG ve orçun ile gün sonunda konuştuk ).(bir scirocco, bir bmw toplantısında olsaydık olabilirdi de Mini' ye yakıştıramıyorum. ) Ben kendi adıma özür dilerim. Olayı uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bu arada Tarık abi Mini dışında da ortak hobilerimiz olduğunu öğrendik, belki bir rc buluşması da yaparız birlikte. Tebrik edecek bir durum yok özel bir yetenek filan sergilemedik, sadece gazlara yüklendik.
    Can abinin yorumu bence özetliyor kısaca son konuşulan kısmı; yapılmasa iyiydi fakat keyifli bir manzara da oluştu bana göre, sen o ben geçti geçmedi muhabbeti değil bu. O anda koskoca yolda 3 MINI yanyana ve yolu kapatmışlar arkalarında tamamen bizler

Burda dostluk arkadaşlık saygı sevgi var, ötesi olmadı olmamalı.

Aslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arada orçun kardeşimi unutmadım. Sadece ayrı bir post da adı geçsin istedim Buluşmayı düzenlediğin için sana ayrıca teşekkürler.
    Teşekkür ederim abi, çok güzel bir günü hepimizin katılımı ile yakaladık, inanılmaz mutlu oldum ben darısı 3. evente.

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çekilen fotoları bekliyoruz
    Evet NDG ve Tarık abiden resimleri videoları beklediğimizi belirtelim bir kez daha.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Çekilen fotoları bekliyoruz

Bir yorum yaz:

• Cgulse
    yanıtladı
    Bu arada orçun kardeşimi unutmadım. Sadece ayrı bir post da adı geçsin istedim Buluşmayı düzenlediğin için sana ayrıca teşekkürler.

Bir yorum yaz:

• Cgulse
    yanıtladı
    Arkadaşlar öncelikle gerçekten harika bir buluşmaydı. Katılan herkese özellikle taa İstanbullardan üşenmeyip gelen NDG'ye çok çok teşekkürler.

Bence NDG yanlış anlaşılmış, sadece şaka yaptığını düşünüyorum ben. Zaten biz Faruk abi ile yarış maksadı ile değil anlık bir havaya girme sonrası ( 70 radarı sınırına 3 Mini girince ) gazı açtık. Kimin geçip geçmediği çok önemli değil. Bana sorarsanız o gaza hiç gelmeseydik çok daha iyiydi. Hem miniclubtr adına hem de Mini ruhu adına hoş bir durum oluşturmadı (ki bunu da zaten NDG ve orçun ile gün sonunda konuştuk ).(bir scirocco, bir bmw toplantısında olsaydık olabilirdi de Mini' ye yakıştıramıyorum. ) Ben kendi adıma özür dilerim. Olayı uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bu arada Tarık abi Mini dışında da ortak hobilerimiz olduğunu öğrendik, belki bir rc buluşması da yaparız birlikte. Tebrik edecek bir durum yok özel bir yetenek filan sergilemedik, sadece gazlara yüklendik.

Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben foruma üye olmayanları çağırdığım için ndg bana hala kızgın sanırım, neyseki çağırdıklarım katılmadılar eventte her hangi bir kural ihlali olmadı,

Füme r56 Can ile kardeşim Faruk'un trafikte gazladıklarını bende gördüm ve direk Faruk'u aradım düzgün gitmeleri için uyardım, lakin o sırada belliki senin yazdığına göre r56 Can, Faruk'taki r53ü geçmiş, Helal olsun diyorum ve Can'ı TEBRİK EDİYORUM. Çok normaldir bir arabanın başka bir arabayı geçmesi !!!

NDG senin için ufak bir not yazıyorum;

Ben; o bunu geçti, bu bunu geçemedi diyologlarını yapmayalı ve bu sohbetlerin içinde olmayalı sanırım 10 yıldan fazla oldu, o yüzden yazdığın "DERS VERMEK" ile ilgili iletiye sadece r56 Can'ı TEBRİK EDEREK cevaplıyorum. Böyle şeyler çok normaldir heyecana kapılmaya gerek yok, bir gün o geçer başka bir gün başkası geçer, sana önerim sakin ol, fazla hırs yapma bu konuları.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben foruma üye olmayanları çağırdığım için ndg bana hala kızgın sanırım, neyseki çağırdıklarım katılmadılar eventte her hangi bir kural ihlali olmadı,

Füme r56 Can ile kardeşim Faruk'un trafikte gazladıklarını bende gördüm ve direk Faruk'u aradım düzgün gitmeleri için uyardım, lakin o sırada belliki senin yazdığına göre r56 Can, Faruk'taki r53ü geçmiş, Helal olsun diyorum ve Can'ı TEBRİK EDİYORUM. Çok normaldir bir arabanın başka bir arabayı geçmesi !!!

NDG senin için ufak bir not yazıyorum;

Ben; o bunu geçti, bu bunu geçemedi diyologlarını yapmayalı ve bu sohbetlerin içinde olmayalı sanırım 10 yıldan fazla oldu, o yüzden yazdığın "DERS VERMEK" ile ilgili iletiye sadece r56 Can'ı TEBRİK EDEREK cevaplıyorum. Böyle şeyler çok normaldir heyecana kapılmaya gerek yok, bir gün o geçer başka bir gün başkası geçer, sana önerim sakin ol, fazla hırs yapma bu konuları.
    Tarık selamlar oluşan durumdan dolayı sizden özür dileriz, diger arkadaslarıma da tekrar söylüyorum ki siz de zaten biliyorsunuz bu forum diger forumlar gibi degil ve biz zaten gazlama muhabbeti yapılmasını kesinlikle ve kesinlikle tasvip etmiyoruz, sadece proje bölümümüzde tune eden arkadaslarımız zaten gerekli konuları acıyor ama biz kalkıp da o geçti bu gecti muhabbetti yapacak bir platform hazırlamadık o yüzden lütfen içiniz rahat olsun ve tabii ki daha önce soyledigim gibi üye olmayan sizin referansınız olan arkadaslar katılabilir sonrasında da üye olurlar veya olmazlar isteklerine göre.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X