Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

3 subat 2013 - sirince

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• kaanunal
    yanıtladı
    Biraz gec kaldik ama herkese tesekkur ederim guzel bir bulusmaydi. Ama nacizane fikrim daha onceki bulusmalara gore organizasyonun planlanmasi noktasinda biraz havada kalmislik vardi. Herkes birbiriyle cok kaynasamadi diye dusunuyorum. Canimin sikkinligindan dolayi herkesle pek sohbete giremedim bu yuzden kusura bakmayin ama gelenlerin samimiyeti gayet iyiydi. Erken kacanlar oldu ne kadar ADMIN'de aralarinda olsa bidaha olmasin ama ayni sekilde gelecegim diyip kacanlar oldu Asil kardesim bunun disinda bulunuyor tabiki. Kendisinin butunlemesi oldugu icin gitmesi gerekti.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yok yahu, o gozlukler benim gece surus gozluklerim. Tabii ben gidip internette satilan surus gozluklerinden almadim, bende bir cerceve vardi gittim camlari numarali taktirttim. (Numarada biri 0,25 biri 0,50) Yani TR cikisli bir gozluk. Ama tesekkur ederim. :-)
    Valla guzel olmus ben sanirim alicam ebayden ))

Sent from Cobanogullari mobile system )

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayir cok 'cool' olmussun ve ciddi ciddi ben de istiyorum o gozlukten Bu arada nereden almistin?az bir ihtimal ama sanirim Tr degildir.
    Yok yahu, o gozlukler benim gece surus gozluklerim. Tabii ben gidip internette satilan surus gozluklerinden almadim, bende bir cerceve vardi gittim camlari numarali taktirttim. (Numarada biri 0,25 biri 0,50) Yani TR cikisli bir gozluk. Ama tesekkur ederim. :-)

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Masallah masallah

Araclar ayrı guzel, simalar daha guzel Istanbuldan cıkartma yapmamız lazım artık sanırım..

Yada Kaan cok yuksek ihtimal pazartesi İstanbulda olacak, atlayın gelin sizde

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Ben yukleyemiyom resim yaa...resimin buyuklugunun onemi varmi..l

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    fotolar devam

kuşadası

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    her şey yine on numara beş yıldızdı katılım için ve murat abimizi yalnız bırakmadığınız için teşekkürler... en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yolda menapoz teyze saldırısına ugrayan mustafa abi sonrasında halı almaya gidip mini alış hikayesini anlatarak gune damgasını vurdu
    siz siz olun halı almaya gitmeyin

Teyze şu an psikiyatride gözetim altında, durumu iyi

Şaka bir yana gerçekten çok keyifliydi, herkese teşekkürler. Kuşadasına gelemeyenler keyifli bir sohbeti kaçırdı ama en kısa sürede telafi etmek için güzel havada denizkenarı keyfi yapalım.

Bir yorum yaz:

• Twstrr
    yanıtladı
    Yolda menapoz teyze saldırısına ugrayan mustafa abi sonrasında halı almaya gidip mini alış hikayesini anlatarak gune damgasını vurdu

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    cok güzel olmuş havaların tadını cıkarmak lazım

Bir yorum yaz:

• siyah
    yanıtladı
    Şirince den sonra kuşadasına devam ettik,oradaki sohbetimizde güzeldi..Mustafa bir bayanın saldırısına uğradı ama birşeyi yok herkez miniyle tanışma hikayesini anlattı ve çok güldük...güzel bir gündü,katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Hepinize cok ama cok tesekkur ediyorum. Bugun hepimiz cok eglendik. :-) Sari gozlukle sari gelin gibi mi olmusum Admin'im?

Wishdriverman
    Hayir cok 'cool' olmussun ve ciddi ciddi ben de istiyorum o gozlukten Bu arada nereden almistin?az bir ihtimal ama sanirim Tr degildir.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    En sonunda bugun Giovanni'ye kotu bisi yaptim. Sabah tam Kipa'ya vardigimizda diger arkadaslarin yanina park edecegim yere bakarken, salakligimdan, gittik su park ile yuruyus yollarini ayiran taslardan birinin ustunden gecti Giovanni'nin sol on lastigi. Sonrasinda marspiel'deki takozun ustune 'donk' diye indik.
    Neyseki yavastik ve bodoslama dik gelmedigimizden ne lastige, ne de janta bisey oldu. Ama Yasemin, carptiktan sonra yuzumdeki ifadenin cok talihsiz oldugunu soledi.
    Off Giovanni, sana iyi bakamadigim icin senden Ozur Diliyorum.

Wishgunahcikarttiman
    Yasemin zaten bizi kopardi sonra:
    "Bana arabada Grissini yeme diye bagiriyo ordan ama gidip arabasini çarpıyor"

Sent from Beko Su Sebili..

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Hepinize cok ama cok tesekkur ediyorum. Bugun hepimiz cok eglendik. :-) Sari gozlukle sari gelin gibi mi olmusum Admin'im?

Wishdriverman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    En sonunda bugun Giovanni'ye kotu bisi yaptim. Sabah tam Kipa'ya vardigimizda diger arkadaslarin yanina park edecegim yere bakarken, salakligimdan, gittik su park ile yuruyus yollarini ayiran taslardan birinin ustunden gecti Giovanni'nin sol on lastigi. Sonrasinda marspiel'deki takozun ustune 'donk' diye indik.
    Neyseki yavastik ve bodoslama dik gelmedigimizden ne lastige, ne de janta bisey oldu. Ama Yasemin, carptiktan sonra yuzumdeki ifadenin cok talihsiz oldugunu soledi.
    Off Giovanni, sana iyi bakamadigim icin senden Ozur Diliyorum.

Wishgunahcikarttiman

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X