Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Biraz gec kaldik ama herkese tesekkur ederim guzel bir bulusmaydi. Ama nacizane fikrim daha onceki bulusmalara gore organizasyonun planlanmasi noktasinda biraz havada kalmislik vardi. Herkes birbiriyle cok kaynasamadi diye dusunuyorum. Canimin sikkinligindan dolayi herkesle pek sohbete giremedim bu yuzden kusura bakmayin ama gelenlerin samimiyeti gayet iyiydi. Erken kacanlar oldu ne kadar ADMIN'de aralarinda olsa bidaha olmasin ama ayni sekilde gelecegim diyip kacanlar oldu Asil kardesim bunun disinda bulunuyor tabiki. Kendisinin butunlemesi oldugu icin gitmesi gerekti.
Yok yahu, o gozlukler benim gece surus gozluklerim. Tabii ben gidip internette satilan surus gozluklerinden almadim, bende bir cerceve vardi gittim camlari numarali taktirttim. (Numarada biri 0,25 biri 0,50) Yani TR cikisli bir gozluk. Ama tesekkur ederim. :-)
Hayir cok 'cool' olmussun ve ciddi ciddi ben de istiyorum o gozlukten Bu arada nereden almistin?az bir ihtimal ama sanirim Tr degildir.
Yok yahu, o gozlukler benim gece surus gozluklerim. Tabii ben gidip internette satilan surus gozluklerinden almadim, bende bir cerceve vardi gittim camlari numarali taktirttim. (Numarada biri 0,25 biri 0,50) Yani TR cikisli bir gozluk. Ama tesekkur ederim. :-)
Yolda menapoz teyze saldırısına ugrayan mustafa abi sonrasında halı almaya gidip mini alış hikayesini anlatarak gune damgasını vurdu
siz siz olun halı almaya gitmeyin
Teyze şu an psikiyatride gözetim altında, durumu iyi
Şaka bir yana gerçekten çok keyifliydi, herkese teşekkürler. Kuşadasına gelemeyenler keyifli bir sohbeti kaçırdı ama en kısa sürede telafi etmek için güzel havada denizkenarı keyfi yapalım.
Şirince den sonra kuşadasına devam ettik,oradaki sohbetimizde güzeldi..Mustafa bir bayanın saldırısına uğradı ama birşeyi yok herkez miniyle tanışma hikayesini anlattı ve çok güldük...güzel bir gündü,katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...
En sonunda bugun Giovanni'ye kotu bisi yaptim. Sabah tam Kipa'ya vardigimizda diger arkadaslarin yanina park edecegim yere bakarken, salakligimdan, gittik su park ile yuruyus yollarini ayiran taslardan birinin ustunden gecti Giovanni'nin sol on lastigi. Sonrasinda marspiel'deki takozun ustune 'donk' diye indik.
Neyseki yavastik ve bodoslama dik gelmedigimizden ne lastige, ne de janta bisey oldu. Ama Yasemin, carptiktan sonra yuzumdeki ifadenin cok talihsiz oldugunu soledi.
Off Giovanni, sana iyi bakamadigim icin senden Ozur Diliyorum.
Wishgunahcikarttiman
Yasemin zaten bizi kopardi sonra:
"Bana arabada Grissini yeme diye bagiriyo ordan ama gidip arabasini çarpıyor"
En sonunda bugun Giovanni'ye kotu bisi yaptim. Sabah tam Kipa'ya vardigimizda diger arkadaslarin yanina park edecegim yere bakarken, salakligimdan, gittik su park ile yuruyus yollarini ayiran taslardan birinin ustunden gecti Giovanni'nin sol on lastigi. Sonrasinda marspiel'deki takozun ustune 'donk' diye indik.
Neyseki yavastik ve bodoslama dik gelmedigimizden ne lastige, ne de janta bisey oldu. Ama Yasemin, carptiktan sonra yuzumdeki ifadenin cok talihsiz oldugunu soledi.
Off Giovanni, sana iyi bakamadigim icin senden Ozur Diliyorum.
Bir yorum yaz: