..........
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Şubat 2013 - Ankara buluşması
Çöküş
X
-
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBidahakinde en arkada ben olurum malum pek bilmiyorum ankarayı (:
Sent via Tapatalk
5 Black.
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTebrikler!
Umarım bir dahaki sefere daha da kalabalık olur. Orçun İstanbul'u unutma Ankara canlanınca
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı göstersüper olmuş ellerinize sağlık...
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterElinize saglik arkadaslar. Gayet guzel olmus. Zamanla cogalacaktir katilim.
Forum kurallarina yenisini ekliycem: Sis ve yogun yagmur olmadigi surece Sislerin kapatilmasi....
Sent from Beko Su Sebili..
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir baslasin gerisi gelirmis, baslamak isin yarisi gibi... Tebrikler Ankara. Guzel FOTOLAR.
P.S: Sole yazin guzel havalarda Ankara-Izmir yolu ne kadar eglencelidir degil mi? :-)
Wishman
Ankara İzmir ordanda İstanbul olaylar olaylar güzel bi rota
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnkara İzmir ordanda İstanbul olaylar olaylar güzel bi rota
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel olmuş ankaraa arkadaşlar buluşmalardaki sayı sizi bu şekilde gören arkadaşların katılımı ile dahada güzelleşecek devamından mahrum bırakmayın bizi
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterreyiz tebrik ediyorum.. goproya ihtiyaciniz var bence
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
Yorum Yap