abı sen cem eskıyurt yaz orda cemonun hesap ısmı cıkıyo ona tıkla hepsı var orda ısmıne tıklaa
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
20 Ocak 2013 / Maria'nin Bahcesi - Brunch
Çöküş
X
-
Şimdi fotoğrafları falan görünce keşke yarın bir daha olsa dedim Grup Mavi (Avrupa yakası) gerilimi yüksek bir dönüş yolu macerası yaşamış pek güzel Biz trafiğin azizliğine uğradık malum Pazar öğlen mis gibi güneşli havada caddeden fenere doğru gitmeye çalıştık bırakın makası makarayı yaya geçecek boşluk yoktu yollarda yine de çok güzel bir yol oldu Kerem'le biz sabah giderkenki gibi olsaydı yollar bizdende güzel videolar çıkardı eminim İstanbul tayfası gerçekten çok sağlam oturdu, dostluk arkadaşlık gayet güzel gidiyor. Daha sık daha eğlenceli şeyler yapacağımızdan eminim. Herkese tek tek teşekkürler (karşıdan kırmayıp gelenlere özellikle)
Orçun gelerek çok büyük kıyak yaptı bize ilk fırsatta iade-i ziyaret şarttır böyle biline Ama ben eminim biz çıkarma yapmadan kendisi tekrar dayanamayıp gelecektir, bu sefer tatlıya yer bırakmadan direk 2 porsiyon gömeriz köftelerden Orçun Cuma-Pazar gel keyfini çıkaralım zaman sıkıntımız olmadan muhabbet edelim gezelim tozalım.
Bu arada biz fenerden sonra Orçun ben ndg olarak yemek yemeye gittik ordan caddede tatlı vs. sonra NDG bize evinde çay keyfi sundu ve dönüşe geçtik. Orçun'u taksime yoluna uğurladım sonra fenerden geçeyim dedim hala oralarda bizden biri var mı diye cidden Seçkin hala ordaydı ama saat çok geç olmuştu o yüzden durmadım devam ettim, görürse özür saysın bunu
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞimdi fotoğrafları falan görünce keşke yarın bir daha olsa dedim Grup Mavi (Avrupa yakası) gerilimi yüksek bir dönüş yolu macerası yaşamış pek güzel Biz trafiğin azizliğine uğradık malum Pazar öğlen mis gibi güneşli havada caddeden fenere doğru gitmeye çalıştık bırakın makası makarayı yaya geçecek boşluk yoktu yollarda yine de çok güzel bir yol oldu Kerem'le biz sabah giderkenki gibi olsaydı yollar bizdende güzel videolar çıkardı eminim İstanbul tayfası gerçekten çok sağlam oturdu, dostluk arkadaşlık gayet güzel gidiyor. Daha sık daha eğlenceli şeyler yapacağımızdan eminim. Herkese tek tek teşekkürler (karşıdan kırmayıp gelenlere özellikle)
Orçun gelerek çok büyük kıyak yaptı bize ilk fırsatta iade-i ziyaret şarttır böyle biline Ama ben eminim biz çıkarma yapmadan kendisi tekrar dayanamayıp gelecektir, bu sefer tatlıya yer bırakmadan direk 2 porsiyon gömeriz köftelerden Orçun Cuma-Pazar gel keyfini çıkaralım zaman sıkıntımız olmadan muhabbet edelim gezelim tozalım.
Bu arada biz fenerden sonra Orçun ben ndg olarak yemek yemeye gittik ordan caddede tatlı vs. sonra NDG bize evinde çay keyfi sundu ve dönüşe geçtik. Orçun'u taksime yoluna uğurladım sonra fenerden geçeyim dedim hala oralarda bizden biri var mı diye cidden Seçkin hala ordaydı ama saat çok geç olmuştu o yüzden durmadım devam ettim, görürse özür saysın bunu
orcun valla bunu deneme olarak dusunursek yine gelmen lazim soyle bi kurucesme yapariz.. rumelifenerindeki kalede kahvalti ederiz ayy evet havalar guzelken kopgel sen.. bi de artik adimiz infaz team oldu yeni birilerini kestirsek gozumuze bi de agiz tadiyla onunla ugrasiriz
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbazen senin ruh hastası olduğunu düşünüyorum pampa
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞimdi fotoğrafları falan görünce keşke yarın bir daha olsa dedim Grup Mavi (Avrupa yakası) gerilimi yüksek bir dönüş yolu macerası yaşamış pek güzel Biz trafiğin azizliğine uğradık malum Pazar öğlen mis gibi güneşli havada caddeden fenere doğru gitmeye çalıştık bırakın makası makarayı yaya geçecek boşluk yoktu yollarda yine de çok güzel bir yol oldu Kerem'le biz sabah giderkenki gibi olsaydı yollar bizdende güzel videolar çıkardı eminim İstanbul tayfası gerçekten çok sağlam oturdu, dostluk arkadaşlık gayet güzel gidiyor. Daha sık daha eğlenceli şeyler yapacağımızdan eminim. Herkese tek tek teşekkürler (karşıdan kırmayıp gelenlere özellikle)
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkahve ile aram pek yok ama gelir süt on the rocks içerim
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkofteler efsanee ya bak yine acim zaten cinaraltina dusmemek icin zor tutuyorum kendimi oyyyooyy oyyy!
orcun valla bunu deneme olarak dusunursek yine gelmen lazim soyle bi kurucesme yapariz.. rumelifenerindeki kalede kahvalti ederiz ayy evet havalar guzelken kopgel sen.. bi de artik adimiz infaz team oldu yeni birilerini kestirsek gozumuze bi de agiz tadiyla onunla ugrasiriz
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen ben orcun bide halil
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göstersohbetinize doyum olmadı, olmayacakta desem yeridir, zaman su gibi aktı geçti resmen, bu arada 1.5 porsiyon köfte ideal yine anladın sen kardeşim
ben olmadı taşınayım olmaz mı ))
halil ve köz yoksa yola çıkmam ben
halilin numara elimizde geldiginde bizde onu bi rahatsiz edelim bakalim..
onun icin attigin tweete hala guluyorum..
RT "@orcunyakin: geçme namık kemal köprüsünden ürkütürsün vakvakları, şöminenin oraya çam diktim git topla KoZalakları @nazlidenizgul"
nihahahahahahhaahahah
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2En son düzenleyen NDG; 23-01-13, 06:08.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterorcun tasin gel valla ne guzel olur aksamlari is okul sonrasi kareokeler.. tektekci cikartmalari.. yemekler.. okey batak tavla nargile.. mctr eventleri derken istanbuldan kopamaz hale gelirsin valla
halilin numara elimizde geldiginde bizde onu bi rahatsiz edelim bakalim..
onun icin attigin tweete hala guluyorum..
RT "@orcunyakin: geçme namık kemal köprüsünden ürkütürsün vakvakları, şöminenin oraya çam diktim git topla KoZalakları @nazlidenizgul"
nihahahahahahhaahahah
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpzts işe başladım yarın istifamı veriyorum o zaman
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstertamam ev bakiyorum bende
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNedege elin deymisken banada satilik bi ev baksana be arabayla ugrasmayada basladik daha cok gidip gelicem yanci olmayayim daha fazla arkadaslara. :P
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my iPod touch using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterfactory gerginler brunch sonrasi fenerbahce yolunda..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı göstervaaaayy guzel cikmis
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap