Cok hızlı ve öfkeli olmuş bu organizasyon yetişemedik..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
06 ocak pazar kahvaltısı
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterne ara karar verdiniz de organizasyon yaptınız da buluştunuz 1-2 gün boş bıraktık altı üstü
Sent from my GT-N7100 using TapaTalk IIsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtakoy Marina Hardala gidin pisman olmayacaksiniz
Sent from Cobanogullari mobile system )
Ustune ustluk akil veriyon da bir 'hosgeldin'e elin telefona gitmiyor mu?
Admin'likten anlamam ama askercilik oynarken erlerimin psikolojisini yerinde tutmam icin ne yapmam gerekgini iyiki ogrenmisiz.
Daha da 'atar'li olurdum ama ADEL icin canim feda... :-)
Bilmiyom gerisini...
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHemen yenileyelim bu şekilde yapılan ani ufak buluşmalar büyük org. için süper oluyo
Tabiiki hemen yenileyelim. :-)
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVuaaaayt shemsoo kardsimm gell gel ankara eventine yetis
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHemen yenileyelim bu şekilde yapılan ani ufak buluşmalar büyük org. için süper oluyo
Yorum Yap
-
brnx2
Shemsy senin sorumluluğun bende artık TR'ye ayak basar basmaz yapıcaz beraber bişeyler artık benim vicdani görevim oldu
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi büyük şehir sizden ilham alsın heç durmuyosunuz yorulmuyosunuz durmadan org.lar eventler buluşmalar felan havada ucuyoo benim gemiye gitmemi beklediniz yaa Bol keyifli buluşmalar hepinize
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Başkan sen onu fişman a söle
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKııızzz Atarlı Denizzzz kedi bakmiyoz bizzzzz Adel hanımı bırakacak yer yoktu napalım gelemedik
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKııızzz Atarlı Denizzzz kedi bakmiyoz bizzzzz Adel hanımı bırakacak yer yoktu napalım gelemedik
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap